Τέταρτο

11ο Micro μ Festival: «Μικρός» Κινηματογράφος σε ζωντανή σύνδεση


Για ενδέκατη χρονιά το International Micro μ Festival δίνει ραντεβού με το κοινό του. Το αγαπημένο κινηματογραφικό φεστιβάλ που διεξάγεται ζωντανά και ταυτόχρονα σε αρκετές Ελληνικές πόλεις και στο Παρίσι επιστρέφει με ασφάλεια στις αίθουσες και συναντά τους θεατές από τις 7 ως τις 10 Οκτωβρίου απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδος και στο Παρίσι προσφέροντας τη γνωστή του κινηματογραφική εμπειρία.

Η κεντρική εκδήλωση του IMμF 2021, το «ζωντανό» ελληνικό διαγωνιστικό μέρος του, θα προβληθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου ταυτόχρονα στις 9 πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού προσκαλώντας το κοινό να παρακολουθήσει τις 15 ταινίες μικρού μήκους και να ψηφίσει την αγαπημένη του.

Τις υπόλοιπες ημέρες οι θεατές στις περισσότερες πόλεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να επιλέξουν για πρώτη φορά την αγαπημένη τους Σπουδαστική Ελληνική ταινία στο πρωτοεμφανιζόμενο στο Microμ σπουδαστικό διαγωνιστικό και  φυσικά τις Ευρωπαϊκές “μικρές” ταινίες πρώτης προβολής στην Ελλάδα στο διεθνές μέρος του φεστιβάλ.

Τα Βραβεία που θα δοθούν στους νικητές του Διαγωνιστικού και του Σπουδαστικού θα είναι συνολικής αξίας άνω των 4.000 € και σαν στόχο έχουν να διευκολύνουν τις επόμενες παραγωγές των κινηματογραφιστών που θα αναδειχτούν μέσω της ψηφοφορίας του κοινού.

Βραβεία:

Η αγαπημένη ταινία του Micro μ για το 2021 θα λάβει:

Το Ποσό των 1.000 €από τη διοργανώτρια αρχή
Δικαίωμα ενοικίασης εξοπλισμού και υπηρεσίες Post Production για την επόμενη παραγωγή του σκηνοθέτη αξίας 1.000 € από την εταιρεία RGB studios

Η δεύτερη αγαπημένη ταινία

Ένα kitmirrorless φωτογραφικής μηχανής NikonZ 50 + 16-50mmVR, προσφορά της Δ. &Ι.ΔαμκαλίδηςΑ.Ε.

Η τρίτη Αγαπημένη ταινία

υπηρεσίες για DCP mastering αξίας 500 € προσφορά της εταιρίας Videopress

Η Αγαπημένη Σπουδαστική Ταινία

Δικαίωμα ενοικίασης εξοπλισμού και υπηρεσίες PostProductionγια την επόμενη παραγωγή του σκηνοθέτη αξίας 500€ από την εταιρεία RGB studios

Πληροφορίες

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

Διαγωνιστικό Μέρος  9/10 – 18:30 (Ώρα Ελλάδος)

Αθήνα: CineΤριανόν Κοδριγκτώνος 21, Αθήνα
Θεσσαλονίκη: Θέατρο Σοφούλη Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά
Ρόδος:  Δημοτικό Θέατρο Ρόδου,  Ιερού Λόχου 4, Ρόδος
Βέροια: Κινηματογράφος ΣΤΑΡ,  Μητροπόλεως 57, Βέροια
Ξάνθη: Λαογραφικό Μουσείο Φ.Ε.Ξ.,  Αντίκα 7, Ξάνθη
Πάτρα: Κινηματογράφος Πάνθεον,  Λεωφ.  Γούναρη 34, Πάτρα
Πτολεμαΐδα: Πνευματικό Κέντρο, Περγάμου 62-66
Ρέθυμνο: Σημείο, Πατριάρχου Αθηναγόρα 17
Παρίσι: Centre Culturel Irlandais 5, rue des Irlandais – 75005 Paris

Τιμές των εισιτηρίων στο site του Micro μ ή τηλεφωνικά από τα ταμεία των χώρων.

Περισσότερες πληροφορίες: www.micromfestival.gr | facebook | twitter

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7987 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top