Τέταρτο
188 Προβολές

Φοιτητές του… βόλεϊ αναζητά το Πανεπιστήμιο Πατρών


Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο συγκροτεί γυναικεία ομάδα βόλεϊ και προσκαλεί όλες τις φοιτήτριες του Ιδρύματος που έχουν ασχοληθεί με το άθλημα αυτό να δηλώσουν συμμετοχή και να συμμετέχουν με τη φανέλα του Πανεπιστημίου Πατρών.Παράλληλα στο Πανεπιστήμιο θα πραγματοποιηθούν «Ακαδημίες Κολύμβησης» για παιδιά ηλικίας 4 – 16 ετών. Θα λειτουργήσουν τμήματα: Αρχαρίων Α και Β, Επιλέκτων – Προαγωνιστικών και Υποδομές Υδατοσφαίρισης (αγόρια, κορίτσια). Οι προπονήσεις ξεκινούν τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015, στο κολυμβητήριο της Φοιτητικής Εστίας.

Για όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο: τηλ.: 2610 993055, http://gym.upatras.gr/[email protected]


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5894 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top