Τέταρτο
376 Προβολές

2ο Messolonghi by locals Festival 28-30 Αυγούστου | Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ
Messolonghi by locals FESTIVAL, 28-29-30 Αυγούστου 2020, στην πόλη του Μεσολογγίου.

Φτάνουν 3 μέρες για να ανακαλύψεις την ουσία της πόλης του Μεσολογγίου; Αν είναι οι Παρασκευή 28, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Αυγούστου, τότε ναι φτάνουν!

Ανακαλύψτε τη λιμνοθάλασσα μέσα από τον φωτογραφικό φακό, την παρακολούθηση των πτηνών, γλιστρώντας πάνω στα νερά της με καγιάκ και την πιο ολοκληρωμένη οικοπεριήγηση. Πεζοπορικές διαδρομές για όλους.

Όπως παλιά: Βόλτα με γαΐτα και pop up ουζερί στις πελάδες! Ανακάλυψε το Μεσολόγγι μέσα από την μουσική, την αρχιτεκτονική, τις παραδοσιακές γεύσεις και τις φορεσιές του. Βιωματικές ξεναγήσεις σε όλη την πόλη. Μουσικά live, Εργαστήρια φωτογραφίας. Ή μέσα από τον αρχαιολογικό χώρο της Πλευρώνας, μέσα από τους τοπικούς θρύλους και μύθους και τον Κήπο των Ηρώων.

Ζήστε για τρεις μέρες στη πολιτεία που βγήκε μέσα από τη λιμνοθάλασσα, αλλά ακόμα η καθημερινότητά της αντανακλάται μέσα στα νερά της.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ μπορείτε να το βρείτε εδώ. Περισσότερες πληροφορίες στο messolonghibylocals.com


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6184 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top