Τέταρτο

60 χρόνια Διεθνής Αμνηστία: «Κρατάμε τη φλόγα αναμμένη»


Στις 10 Δεκεμβρίου 2021, Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, η Διεθνής Αμνηστία  γιορτάζει 60 χρόνια δράσης της, τα 60 χρόνια αγώνων για έναν κόσμο ελευθερίας, ισότητας, αξιοπρέπειας. Για το λόγο αυτό, διοργανώνουν μια ξεχωριστή βραδιά ώστε: «όλες και όλοι μαζί να κρατήσουμε αναμμένη τη φλόγα και να θυμηθούμε το κοινό μας όραμα: ένας κόσμος όπου κάθε άνθρωπος θα απολαμβάνει όλα τα δικαιώματά του».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της Διεθνούς Αμνηστίας και της δράσης της. Ιδιαίτερα σήμερα, που οι παραβιάσεις συνεχίζουν να καταγράφονται σε παγκόσμια κλίμακα, η προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων γίνεται υπόθεση όλων μας: Έλα να αναλάβουμε μαζί ενεργό δράση.

Για την ασφάλεια όλων, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ελεγχόμενο αριθμό επισκεπτριών/ών, με χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, καθώς και με επίδειξη πιστοποιητικού είτε εμβολιασμού είτε νόσησης, σύμφωνα με την ισχύουσα ΚΥΑ. Οι επισκέπτριες/ες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εκδήλωση σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Συμμετέχουν:

Μουσική:

Μάγδα Βαρούχα

Αλέξανδρος Κτιστάκης

Βασίλης Ράλλης

Group PάrΩdy

StringTheory

Stand-up Comedy

Γιώργος Αλεβίζος

Χριστίνα Βούλγαρη

Δημήτρης Δούκογλου

Ήρα Κατσούδα

Παναγιώτης Κούδας

Πληροφορίες

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, 19:30

Πρώην Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛΥΦΑ, Κορυτσάς 39 – Βοτανικός | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

Προκράτηση: online

Καταβάλετε ως δωρεά το ποσό των 12 ευρώ, καταγράφοντας ως μήνυμα στο τέλος της φόρμας «Εκδήλωση 60 χρόνια»

Περιορισμένος αριθμός επισκεπτριών/ών

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις δράσεις του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας

facebook event

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8900 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top