Τέταρτο
37 Προβολές

61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Thessaloniki Locarno Industry Academy International
Το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στηρίζει το ελληνικό σινεμά και παρουσιάζει για πέμπτη χρονιά το Thessaloniki Locarno Industry Academy International, το οποίο φέτος λόγω συνθηκών απευθύνεται μόνο σε νέους επαγγελματίες που διαμένουν στην Ελλάδα.

Η Ακαδημία, την οποία συμπαρουσιάζουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης μαζί με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο, λειτουργεί ήδη επιτυχώς στην Ελβετία, το Μεξικό, τη Βραζιλία και τη Νέα Υόρκη και είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει σκοπό να βοηθήσει τους νέους επαγγελματίες του κινηματογραφικού χώρου που ειδικεύονται στην προώθηση και διανομή ταινιών. Απευθύνεται, επίσης, σε επαγγελματίες των new media που επιθυμούν να επεκτείνουν την εμπειρία τους και το επαγγελματικό τους δίκτυο στα πεδία των διεθνών πωλήσεων, μάρκετινγκ, διανομής και προγραμματισμού ταινιών.

Το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί από τις 10 έως τις 14 Νοεμβρίου στην Αγορά του 61ου ΦΚΘ και θα έχει στόχο να εκπαιδεύσει νέους επαγγελματίες που διαμένουν στην Ελλάδα, ανοίγοντας τις πύλες του και σε άλλες ειδικότητες.

Οι νέοι εκπρόσωποι πωλήσεων (sales agents), διανομείς και new media επαγγελματίες, παραγωγοί, κριτικοί κινηματογράφου που θα παρακολουθήσουν το Industry Academy International στη Θεσσαλονίκη θα πάρουν μέρος σε ένα ξεχωριστό εργαστήρι, στο οποίο θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν, να μοιραστούν εμπειρίες και να συναντηθούν με βασικούς παίκτες της διεθνούς κινηματογραφικής σκηνής μέσω συζητήσεων, παρουσιάσεων case study και ομαδικής εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους έως τις 19 Αυγούστου 2020.

Βρείτε την αίτηση εδώ.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6175 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top