Τέταρτο

7ο Bazaar βιβλίων online από το Μουσείο ΜπενάκηΤο Μουσείο Μπενάκη οργανώνει φέτος το έβδομο Bazaar βιβλίων, αποκλειστικά online στη διεύθυνση bazaar.benaki.org. 240 τίτλοι βιβλίων με έκπτωση 50%, 70% και για πρώτη φορά 80% για μία ολόκληρη εβδομάδα από 04/05 έως 10/05/2020. Δείτε τον κατάλογο των βιβλίων εδώ.

Στο πλαίσιο του Bazaar τρέχει στο instagram o διαγωνισμός φωτογραφίας #BenakiBookChallenge που θα διαρκέσει έως 31 Μαΐου 2020.

Εξερευνήστε τις εκδόσεις του Μουσείου, επιλέξτε το βιβλίο που θα σας εμπνεύσει, σκηνοθετήστε τη δική σας φωτογραφία και ανεβάστε την στο instagram με hashtag #BenakiBookChallenge και tag @TheBenakiMuseum. Η πιο ευρηματική φωτογραφία θα κερδίσει μία ετήσια συνδρομή Μέλους του Μουσείου Μπενάκη με πολλά προνόμια.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7381 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Back to Top