Τέταρτο

“A New Dawn” – Νέο τραγούδι από τον Gizmo Varillas


Ο Gizmo Varillas «γιορτάζει» την επέτειο των 5 χρόνων από τη κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Το “A New Dawn” έχει τις επιρροές του από την αμεσότητα των στίχων του Bob Marley και τις κιθάρες του John Frusciante, ο ίδιος μας εξηγεί: «Το τραγούδι αυτό είναι μια γέφυρα ανάμεσα στη προηγούμενή μου ζωή και την επόμενη. Από το 1ο μου άλμπουμ μέχρι το επερχόμενο τέταρτο έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου (με το γάμο μου και τη μετακόμισή μου στο Brighton και το νέο μου στούντιο), στη καριέρα μου, σε όλα.»

Το “A New Dawn” δουλεύτηκε στο στούντιο από τον Noah Georgeson (Strokes, Devendra Banhart, Natalia Lafourcade κ.α). Ο Gizmo μπήκε πρόσφατα στο “club” των καλλιτεχνών που κάνουν πάνω από 1.000.000 streams το μήνα και τα τραγούδια του ακούγονται στα ραδιόφωνα από το L.A μέχρι την Αθήνα.


Powered by The Hubsters: facebook || youtube || twitter  || instagram


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9953 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top