Τέταρτο

Αδεσποτούλια Ξάνθης: Δεν ξεχνώ τροφή και νερό για τα Αδέσποτα Ζώα


Ένα περιεκτικό σποτάκι που μας υπενθυμίζει τη φροντίδα για τα αδέσποτα, δημιούργησε η ομάδα Αδεσποτούλια Ξάνθης μια ομάδα εθελοντών με φιλοζωικό αγώνα και με σκοπό την ενθάρρυνση, τον παραδειγματισμό και την πρόσκληση για συνεισφορά συμπολιτών στα ζώα.

Με την ζέστη δεν ξεχνώ άφθονο νερό και τροφή για τα αδέσποτα ζώα. Όχι κόκαλα και αποφάγια, προτίμησε ξηρά τροφή. Αν χρησιμοποιείς κονσέρβες, αφού ταΐσεις, τις παίρνεις μαζί, τις ξεπλένεις, τις πατάς και τις πετάς στην ανακύκλωση. Είναι υποχρέωση σου να κρατάς τους χώρους που ταΐζεις καθαρούς. Κανένας δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να ταΐζεις.


Συντελεστές:

Στάθης Νικολακόπουλος και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης- ηχογράφηση. Ηλίας Ηλιάδης –  μοντάζ και την δημιουργία του σποτ. (https://www.facebook.com/Elichordmedia). Κείμενα, Σενάριο, Εκφώνηση, Επιμέλεια Project Αγγελική Παναγιωτοπούλου

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7862 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top