Τέταρτο

“Aerial Silks”  – Σεμινάριο ακροβατικών με την Αγγελική Νικολακάκη στο Art Evolution


Σεμινάριο ακροβατικών με την Αγγελική Νικολακάκη στο Art Evolution στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 – Πέμπτη 30 Ιουνίου.

«Σε αυτό το σεμινάριο θα μελετήσουμε αναβάσεις, πτώσεις, στατικές και δυναμικές κινήσεις στο ακροβατικό πανί για όλα τα επίπεδα. Επίσης θα δημιουργήσουμε σύντομες χορογραφίες χρησιμοποιώντας το υλικό που  θα διδαχθούμε» – Αγγελική Νικολακάκη

Η Αγγελική Νικολακάκη σπούδασε στο Εθνικό Κέντρο Τεχνών του Τσίρκο του Λονδίνου με ειδίκευση στους εναέριους ιμάντες. Έκτοτε συμμετέχει σε παραστάσεις και διδάσκει στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με γνωστές ομάδες όπως Complicité Theatre, Upswing, Certain Blacks και Flow Productions. Επίσης  είναι καλλιτεχνική συν-διευθύντρια και ερμηνεύτρια του Out Of Order Contemporary Circus Collective.

Πληροφορίες

Δευτέρα 27/06 – Πέμπτη 30/06

Κόστος: 60 ευρώ

facebook event

Εγγραφές και Πληροφορίες στα: [email protected] και www.patrasartfestival.com

Patras Art Festival: www.patrasartfestival.com | instagram | facebook

Φωτογραφίες: Alexandros Zachariadis

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10160 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top