Τέταρτο
35 Προβολές

“Afterlife” – Νέο μουσικό έργο του Βύρωνα Κατρίτση


Advertisement


Η 1tracktape κυκλοφορεί μέσα από τη σειρά “New Moon” το νέο μουσικό έργο του Βύρωνα Κατρίτση “Afterlife”. Το “Afterlife” είναι ένα μυστηριώδες 23άλεπτο sci-fi ambient μουσικό έργο το οποίο σκιαγραφεί τα πρώτα αγωνιώδη μεταθανάτια λεπτά σε μια δυνητική νέα κατάσταση ύπαρξης όπου κυριαρχεί η σύγχυση και η αγωνία.

Τα αποσαρθρωμένα πιάνα και συνθεσάιζερ, θόρυβοι και field recordings επιστρατεύονται για μία έντονη μουσική περιπέτεια που κινητοποιεί καρδιά και νου.

Advertisement


«Ξεκινάμε από το σημείο μηδέν, εκεί που δεν έχουμε γνώση, μόνο συσσωρεύουμε εμπειρίες. Τα χρόνια περνάνε, τα βήματα είναι πολλά και οι σκηνές που καταγράφουν τα μάτια μας ατελείωτες. Είμαστε ένα σύνολο εμπειριών. Τα κεφάλαια χωρίζονται σε μουσική, λογοτεχνία και ποίηση, ζωγραφική κι άλλα λιγότερα ενδιαφέροντα. Έτσι γεμίζουμε αυτό το σάκο με ότι βρήκαμε ενδιαφέρον. Τι κρίμα να μην μπορούμε να μεταδώσουμε αυτές τις γνώσεις… Σε μια άλλη ζωή, στην επόμενη από εμάς…»

Το ”Afterlife” θα κυκλοφορήσει σύντομα σε συλλεκτικό CD (50 αντίτυπα).

Βύρωνα Κατρίτσης: Facebook || YouTube || Bandcamp
Spotify  | iTunes  | Deezer

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6771 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top