Τέταρτο

Αίγιο: Δωρεάν διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.Στο πλαίσιο της εμψύχωσης και ψυχαγωγίας των πολιτών λόγω των περιοριστικών μέτρων της κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, επανέρχονται από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., δωρεάν διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια μέσα από τη διαδικτυακή της πλατφόρμα και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 18:15, ζωντανά από τη σελίδα facebook και youtube της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. αλλά και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, η εικαστικός κα Μαργαρίτα Γούτου θα κάνει πρωτότυπες κατασκευές με αναλυτικές οδηγίες και με ζωντανή διάδραση με το κοινό.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7052 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top