Τέταρτο

Αίγιο: Δωρεάν καθημερινά rapid test


Ξεκίνησε την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, η δωρεάν διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στους  πολίτες της Αιγιάλειας κατόπιν  πρωτοβουλίας της  Διοίκησης της 6Ης ΥΠΕ και της συνεργασίας  της με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία  στα πλαίσια της επιδημιολογικής επαγρύπνησης και επιτήρησης για τη διασπορά της νόσου στην περιοχή της ευρύτερης Αιγιαλείας.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ  θα βρίσκονται καθημερινά 09:00 με 15:00 στο οίκημα «Συμβουλευτικός  Σταθμός Μάνας και Παιδιού», που στεγάζεται στο κτίριο του ΕΦΚΑ, πλησίον του Κ.Υ. Αιγίου. Οι χώροι που έχουν διατεθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών είναι λειτουργικοί, φωτεινοί  και άνετοι, με επαρκή αερισμό, προσβάσιμοι για ηλικιωμένα άτομα και άτομα με αναπηρίες και επαρκείς, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ο εντοπισμός των κρουσμάτων του νέου κορονοιού, και δη,  των  μη συμπτωματικών, άμεσα, έγκυρα και δωρεάν προς τους πολίτες συμβάλλει στην ταχύτερη λήψη μέτρων προστασίας της κοινότητας και άμεσης αντιμετώπισης των ασθενών.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7987 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top