Τέταρτο

Αίγιο: Δωρεάν Παράσταση από τους X-Saltibagos στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλων»


Δωρεάν παράσταση από τους X-Saltibagos θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 11:00. στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλων».

Οι Αδελφοί Rodriguez ή αλλιώς ο Ψηλός και ο Κοντός, δύο απίθανοι χαρακτήρες σε μια μάχη για το δυνατότερο χειροκρότημα. Ποιος θα κάνει το καλύτερο μαγικό; Ποιος το δυσκολότερο ακροβατικό; Ποιος θα πετάξει την κορίνα πιο ψηλά;

Ζογκλερικά, ακροβατικά, μαγικά και πολύ γέλιο σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια.

Πληροφορίες

Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 11:00

Δημοτικό Κινηματογράφος«Απόλλων», Φανελλή 2, Αίγιο | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

Είσοδος Δωρεάν

Υγειονομικά πρωτόκολλα:

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, θα μπορείτε να εισέρχεστε με πιστοποιητικό εμβολιασμού (ισχύει 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού) ή νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημέρες μετά από αυτόν). Παρέα με τα άνωθεν πιστοποιητικά θα πρέπει να προσκομίσετε και αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι ανωτέρω υποχρεώσεις καταλαμβάνουν όλους τους ενηλίκους. Οι ανήλικοι από 4 ετών μέχρι και 17 υποχρεούνται να προσκομίσουν δήλωση self test του τελευταίου 24ώρου. Τέλος η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή του κοινού και την αποφυγή του συνωστισμού, καλό θα ήταν, οι θεατές, να προσέρχονται στον χώρο του κινηματογράφου τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της εκάστοτε προβολής / εκδήλωσης.

*Στο πλαίσιο των δράσεων του φετινού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου στο Αίγιο, που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10161 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top