Τέταρτο

262 Προβολές

Αίγιο: Έναρξη τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης παιδιώνΗ Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας σε συνεργασία με  τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Αιγιαλείας – Κ.Δ.Α.Π., ακολουθώντας τις επιταγές αυτών των δύσκολων καιρών δημιουργούν δωρεάν τμήματα παιδικών δραστηριοτήτων και δημιουργικής απασχόλησης για νήπια και παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Για την ασφάλεια τόσο των παιδιών όσο και των εκπαιδευτικών θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μετρά προστασίας.

Στόχος αυτών των δράσεων είναι να δοθεί εκ νέου στα παιδιά η δυνατότητα να εκφραστούν και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από ποικίλες,  οργανωμένες και κατάλληλα πλαισιωμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες .

Έναρξη  δραστηριοτήτων: Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, οι δραστηριότητες θα  πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Προϋποθέσεις για δήλωση συμμετοχής:

Προτεραιότητα για την εγγραφή δίνεται στα παιδιά των εργαζομένων (εργαζόμενοι και οι δυο γονείς ή εργαζόμενη  μητέρα). Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας .

Δηλώσεις συμμετοχής: από Δευτέρα 18 Μαΐου μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου, καθημερινά 10:00-14:00, στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», Νικ. Πλαστήρα 19 και Κανελλοπούλου. Τηλ. για πληροφορίες: 26910-22250.

Υπεύθυνοι Φορείς: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας  (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α), Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Δήμου Αιγιαλείας , Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Αιγιαλείας – Κ.Δ.Α.Π.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5526 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top