Τέταρτο
265 Προβολές

Αίγιο: Για 9η χρονιά το Πάρκο των Χριστουγέννων εκπέμπει το γιορτινό μήνυμα


Advertisement


Το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο ζωντανεύει και φέτος, μέσα στις δύσκολες περιστάσεις της πανδημίας. Το Πάρκο φωταγωγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου, εκπέμποντας το φωτεινό μήνυμα των Χριστουγέννων. Στολισμένο, λαμπερό, και με τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας, στέλνει φως από άκρη σε άκρη του Δήμου Αιγιαλείας, μεταφέροντας το μήνυμα της ελπίδας για μια διαφορετική νέα χρονιά. Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα είναι παρούσα και θα προτρέπει τους δημότες να κάνουν τη βόλτα τους στο εντυπωσιακό Πάρκο. Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα,  ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών που θα βρίσκονται στο χώρο του Πάρκου ταυτόχρονα ανέρχεται στους 30 με ωράριο λειτουργίας 10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00.

Σε ότι αφορά τις δράσεις, που κάθε χρόνο λάμβαναν χώρα στο Πάρκο, αυτές μεταφέρονται στο διαδίκτυο. Η ψηφιακή έκδοση του Πάρκου των Χριστουγέννων θα είναι «στον αέρα» καθημερινά, από τις 21 έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Advertisement

Στις ζωντανές διαδικτυακές εκδηλώσεις, που θα μεταδίδονται μέσα από τις σελίδες της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο facebook και το youtube, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ψυχαγωγικές δράσεις εντελώς δωρεάν. Εικαστικά εργαστήρια, ανάγνωση παραμυθιών, μουσικές εκδηλώσεις με τοπικούς καλλιτέχνες, χριστουγεννιάτικες εκπομπές και πολλές εκπλήξεις θα μεταφέρουν το εορταστικό κλίμα σε κάθε σπίτι, με ασφάλεια.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των δράσεων μπορείτε να βρείτε εδώ.Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6732 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top