Τέταρτο

Αίγιο: «Κινήσου» – Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα χορού


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας παρουσιάζει μια σύντομη σειρά  δωρεάν διαδικτυακών παρουσιάσεων με θέμα τη γυμναστική και το χορό και στόχο την ένταξη της σωματικής άσκησης στις καθημερινές συνήθειες, ενόψει και του καλοκαιριού.

Έτσι, κάθε Πέμπτη στις 18:00 και για περιορισμένα μαθήματα, η χορεύτρια και ιδιοκτήτρια σχολής χορού Χαρά Βάκρινου, θα παρουσιάσει ζωντανά μέσα από τις σελίδες facebook και youtube της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., μια σειρά ασκήσεων και τεχνικών που θα γεμίσουν σώμα και πνεύμα με ενέργεια.

Η Χαρά Βάκρινου με αυτή την εθελοντική δράση και για 30’ λεπτά κάθε Πέμπτη έρχεται για να δώσει την ευκαιρία για μια δωρεάν εμπειρία άσκησης που θα ξεκουράσει και θα χαρίσει χαμόγελα.

Οι παρουσιάσεις θα μεταδοθούν ζωντανά από τη σελίδα facebook και youtube της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ενώ οι χρήστες θα μπορούν να έχουν επικοινωνία με την εισηγήτρια μέσω από γραπτά σχόλια: facebook και youtube

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7863 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top