Τέταρτο

Αίγιο: Μαθήματα χειροποίητου κοσμήματος για ενήλικες και παιδιά από τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.) προτίθεται να διοργανώσει μαθήματα χειροποίητου κοσμήματος για ενήλικες και παιδιά στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης».

Θα διδαχθούν τεχνικές ώστε ο καθένας να μπορεί να κατασκευάσει από μέταλλο ένα δικό του κόσμημα με την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής Μαυροπούλου Μαρία (26910-28210), καθημερινά 10.00-14.00 στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» (Παλαιό Νοσοκομείο) Νικ.Πλαστήρα 19 και Κανελλοπούλου και στην υπεύθυνη του εργαστηρίου κα Χρυσανθακοπούλου Αγγελική (6971533544).

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7987 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top