Τέταρτο

Αίγιο: Μαθήματα ζωγραφικής από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης»


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας ξεκινά μαθήματα ζωγραφικής με τον εικαστικό Alessandro De Martino στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Αλέκος Μέγαρης».

Όπως αναφέρεται από τους διοργανωτές:

Ανακαλύψτε το συναρπαστικό ταξίδι της Τέχνης μέσα από τα χρώματα και την ζωγραφική. Δεν χρειάζεται να ξέρετε να ζωγραφίζετε, μέσα σε λίγους μήνες θα μπορείτε να δημιουργείτε υπέροχα έργα με τις γνώσεις που θα αποκτήσετε στο εργαστήριο.Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται με ένα δίωρο την εβδομάδα για ηλικίες από 12 – 100 ετών, δεν υπάρχει όριο στην ηλικία στην γνώση στη δημιουργία της τέχνης.

Στο τέλος κάθε χρονιάς θα πραγματοποιείται ομαδική έκθεση.

Ο Alessandro De Martino γεννήθηκε στην Πάτρα το 1964 και είναι πτυχιούχος της Ακαδημίας Καλών Τεχνών Φλωρεντίας με πείρα 30 ετών στην διδασκαλία των Καλών Τεχνών. Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 50 εκθέσεις με 26 ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία 10 χρόνια διδάσκει στην Αθήνα στον Δήμο Γαλατσίου.

Δηλώσεις συμμετοχής: Από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 – 14:00) στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρο «Αλέκος Μέγαρη» (Παλαιό Νοσοκομείο). Πληροφορίες 2691028210

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8235 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top