Τέταρτο
401 Προβολές

Αίγιο: Νοσταλγική εμπειρία Drive in στο Νέο Λιμάνι


Advertisement


Επόμενη προβολή drive in στο Νέο Λιμάνι Αιγίου την Τετάρτη 12 Αυγούστου με την ταινία “Christine” του Τζον Κάρπεντερ και ελεύθερη είσοδο.

Νοσταλγικές μνήμες περασμένων δεκαετιών ξύπνησαν στο νέο Λιμάνι Αιγίου το βράδυ της Κυριακής 2 Αυγούστου με μια ξεχωριστή προβολή drive in με την ταινία «Επιστροφή στο μέλλον» στο πλαίσιο του Θairος Film Festival.

Advertisement

Ο χώρος του νέου λιμανιού γέμισε με αυτοκίνητα που στοιχίστηκαν μπροστά στη φουσκωτή γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί, για να απολαύσουν μια drive in εμπειρία «απ’ τα παλιά». Μικροί και μεγάλοι από την Αιγιάλεια αλλά και άλλες περιοχές, έδειξαν να ενθουσιάζονται με την προβολή και «ταξίδεψαν» πίσω στο χρόνο με την Delorean του καθηγητή Emmett Brown!

Από νωρίς στο χώρο του νέου λιμανιού είχαν παραταχθεί αυτοκίνητα αντίκες από μέλη της Ε.Λ.Κ.Α (Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου, παράρτημα Αιγίου) που έδωσαν ένα «άρωμα νοσταλγίας», ενώ η πανέμορφη θέα της πόλης του Αιγίου μαζί με το Αυγουστιάτικο φεγγάρι έφτιαξαν ένα μοναδικό φόντο.

H εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Ραντεβού για άλλη μια προβολή drive in στο Νέο Λιμάνι Αιγίου την Τετάρτη 12 Αυγούστου με την cult ταινία “Christine” του Τζον Κάρπεντερ και ελεύθερη είσοδο.

* Φωτογραφίες: Χρήστος Τσάνης


Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6445 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top