Τέταρτο
126 Προβολές

Αίγιο: Πρώτη ανοιχτή προβολή του ντοκιμαντέρ «Πριμαρόλια. Το ταξίδι της μαύρης σταφίδας στον χρόνο»
Πρώτη ανοιχτή προβολή του ντοκιμαντέρ «Πριμαρόλια: Το ταξίδι της μαύρης σταφίδας στον χρόνο» (2019, 73’) σε σκηνοθεσία του Παν. Κακαβιά, παραγωγή της KFilms και συμπαραγωγή ΕΡΤ Α.Ε. και COSMOTE TV.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, 20:30. Υπαίθριο θέατρο Γιώργος Παππάς, Αίγιο. Είσοδος: Δωρεάν

Το ταξίδι της μαύρης σταφίδας, του Ελληνικού “μαύρου χρυσού”, από το χθες μέχρι το σήμερα. Το ντοκιμαντέρ μας οδηγεί, μέσα από την προετοιμασία μιας εικαστικής έκθεσης με θέμα τη σταφίδα (Έκθεση σύγχρονης τέχνης “Έλα στον κήπο μου”, Φεστιβάλ Πριμαρόλια 2019), στο να γνωρίσουμε την σημασία του προϊόντος αυτού για την τοπική κοινωνία του Αιγίου αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, την ιστορία της, αλλά και τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται με αυτή.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη και την δημιουργική ομάδα του ντοκιμαντέρ.

Σενάριο- σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κακαβιάς
Διεύθυνση φωτογραφίας: Αριστοτέλης Μεταξάς
Μοντάζ: Νίκος Αλπαντάκης
Ήχος: Χρήστος Σακελλαρίου
Μουσική: Βασίλης Ψαρράς
Υποστήριξη: Φεστιβάλ Πριμαρόλια 2019

Το ντοκιμαντέρ επελέγη από το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2020 και προβλήθηκε διαδικτυακά (πληροφορίες filmfestival.gr primarolia), ενώ θα προβάλλεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και την COSMOTE TV κατά την τηλεοπτική περίοδο 2020-2021.

Πληροφορίες: Φεστιβάλ Πριμαρόλια | www.primarolia.com


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5914 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top