Τέταρτο

Αίγιο: “Toy story 3” και “Τα κανόνια του Ναβαρόνε” στο υπαίθριο θέατρο Γεώργιος Παππάς


Το Υπαίθριο θέατρο «Γεώργιος Παππάς» στο Αίγιο συνεχίζει τις καλοκαιρινές του προβολές, με δύο ταινίες οι οποίες για μικρούς και μεγάλους το “Toy Story 3” και  «Τα κανόνια του Ναβαρόνε».

Πρόγραμμα προβολών Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Ιουνίου:

Toy Story 3. – Παρασκευή 18 Ιουνίου, 21:30

Τα πολυαγαπημένα παιχνίδια επιστρέφουν για τρίτη φορά με νέους φίλους, αλλά και εχθρούς. Ο Γούντι, ο Μπαζ, καθώς και οι υπόλοιποι λατρεμένοι χαρακτήρες θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στον πολύχρωμο κόσμο της έβδομης τέχνης με όχημα την εντυπωσιακότερη περιπέτεια που γνώρισε ποτέ η μεγάλη οθόνη.


«Τα κανόνια του Ναβαρόνε» – Σάββατο 19 Ιουνίου, 21:30

Η θρυλική περιπέτεια που έκανε το νησί της Ρόδου παγκοσμίως γνωστό,  εισάγει το θεατή καταμεσής του Β’ Παγκοσμίου πολέμου και τη ναυτική επιχείρηση των συμμάχων στο Αιγαίο. Μία έκρηξη αδρεναλίνης με υπέρλαμπρους πρωταγωνιστές, η οποία έβαλε τις βάσεις για τα σημερινά φιλμικά υπερθεάματα και στην εποχή του απέσπασε 7 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Σε νέα αποκατεστημένη κόπια.


Πληροφορίες

Τοποθεσία: θέατρο «Γεώργιος Παππάς», Νικ.Πλαστήρα και Κανελλοπούλου Αίγιο | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

Ημερομηνία: Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Ιουνίου

Ώρα: 21:30

Γενική είσοδος: 3 ευρώ

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7669 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

  

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Back to Top