Τέταρτο

Αίγιο: “Τoy Story” και «Απέραντο Γαλάζιο» στις Υπαίθριες Προβολές στο «Γεώργιος Παππάς»Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) υποδέχεται το καλοκαίρι, διοργανώνοντας κινηματογραφικές προβολές στον χώρο του υπαίθριου θεάτρου«Γεώργιος Παππάς», αρχής γενομένης από τις 4 Ιουνίου έως και τις 26 του ίδιου μήνα. Κάθε Παρασκευή και κάθε Σάββατο στις 21:30 το στολίδι της πόλης του Αιγίου μετατρέπεται σε θερινό σινεμά με γενική είσοδο 3 ευρώ και ταινίες που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό σινεφίλ!

Πρόγραμμα προβολών Παρασκευής & Σαββάτου 4-5 Ιουνίου

Παρασκευή 4 Ιουνίου, ώρα 21:30

Τι να κάνουν άραγε τα παιχνίδια όταν δεν τα βλέπουμε; Το Toy Story δίνει την απάντηση, αποτελώντας την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Pixar καθώς και την πρώτη που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ένα ταξίδι με τον Γούντι, τον Μπαζ και τους υπόλοιπους λατρεμένους χαρακτήρες της ταινίας στον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών.


Σάββατο 5 Ιουνίου, ώρα 21:30

Το Σάββατο 5 Ιουνίου η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το Υπαίθριο θέατρο «Γεώργιος Παππάς» υποδέχονται το πολυθρύλητο ελληνικό καλοκαίρι με την προβολή του διαχρονικού φιλμ του Λικ Μπεσόν, το οποίο βασίζεται στην εμβληματική περσόνα του Ζακ Μαγιόλ. Οι υπέρλαμπροι κινηματογραφικοί αστέρες καταδύονται στα αεικίνητα νερά του Αιγαίου πελάγους συνθέτοντας εναργώς μία μυστηριακή και συνάμα απαστράπτουσα ωδή στο απέραντο γαλάζιο.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7361 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top