Τέταρτο

«Αισθητηριακό παιχνίδι και μουσική στη βρεφική και νηπιακή ηλικία» – Σεμινάριο στο Parts Patras Arts


Σεμινάριο με θέμα «Αισθητηριακό παιχνίδι και μουσική στη βρεφική και νηπιακή ηλικία» τις Δευτέρες 16 -23 -30 Μαΐου, ώρα 20:00-22:00 στο Parts Patras Arts (Σατωβριάνδου 31, Πάτρα).

Το αισθητηριακό παιχνίδι χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη και την επεξεργασία των αισθήσεων. Περιλαμβάνει οποιαδήποτε δραστηριότητα που διεγείρει τις αισθήσεις των παιδιών. Πως συμβάλει η μουσική στην αισθητηριακή ανάπτυξη των παιδιών;  Πως μέσα από μουσικά παιχνίδια αισθητηριακής ανάπτυξης μπορούμε να βελτιώσουμε δεξιότητες κίνησης, λόγου, κοινωνικές δεξιότητες; Πως μπορούμε να “ρυθμίσουμε” συναισθήματα και συμπεριφορά, να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση; Πως μπορούμε να εκφράσουμε τις εμπειρίες, τις σκέψεις μας, να ενισχύσουμε τη φαντασία μας;

Κόστος σεμιναρίου :50 ευρώ /40 ευρώ για φοιτητές και άνεργους. Η εξόφληση του κόστους συμμετοχής γίνεται μαζί με την αίτηση συμμετοχής. Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε βρεφονηπιοκόμους, νηπιαγωγούς, δασκάλους, θεατρολόγους, μουσικούς και σε όσους απασχολούνται με την εμψύχωση ομάδων. Με το τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν οι σημειώσεις του σεμιναρίου και βεβαίωση συμμετοχής.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων ,απαραίτητη η κράτηση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δήλωση συμμετοχής μέχρι το Σάββατο 14 Μαΐου 2022.

Παρουσίαση: Πούπα Γαβριέλλα, μουσικός-παιδαγωγός.

Πληροφορίες – αιτήσεις συμμετοχής στην παρακάτω φόρμα https://forms.gle/UZEmQi1vc1JT8DXa9 ή Δευτέρα- Παρασκευή 17:00-21:00 στο Parts-Patras Arts, Σατωβριάνδου 31, Πάτρα. Τηλ:2610005252, e.mail: [email protected]


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9997 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top