Τέταρτο

416 Προβολές

Αλέξανδρος Παύλου – «Η ψυχανάλυση του χάροντα»

psixanalisi-tou-xarontaΜόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Bookstars το δεύτερο βιβλίο του Αλέξανδρου Παύλου με τίτλο «Η ψυχανάλυση του χάροντα».

Ένα μόλις χρόνο μετά την έκδοση του πρώτου του βιβλίου (Το Παραμύθι ενός ξεπεσμένου πρίγκιπα | Φυλάτος, 2016) ο Αλέξανδρος Παύλου αποφασίζει να καταπιαστεί στο νέο του έργο μ΄ ένα αντικείμενο άκρως ευαίσθητο και λεπτό όπως είναι ο θάνατος.

«Η ψυχανάλυση του Χάροντα» αγγίζει τα όρια ζωής και θανάτου κάνοντας ένα μακρύ ταξίδι στη ψυχική δομή του Άδη. Ανακαλύπτει νέες πτυχές πραγματικότητας κι αποδομεί έννοιες και καταστάσεις που βρίσκονται βαθιά ριζωμένες μέσα μας.

Ο Αλέξανδρος Παύλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Φοίτησε στη σχολή wine and spirit professional center (W.S.P.C) και έχει εκδώσει δύο βιβλία: «Το παραμύθι ενός ξεπεσμένου πρίγκιπα» (Φυλάτος 2016) και «Η Ψυχανάλυση του χάροντα» (Bookstars 2017). Αρθρογραφεί στο tetartopress.gr. Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί στη lifo.gr και στο antikleidi.com.

«Η ψυχανάλυση του χάροντα» είναι διαθέσιμη για online παραγγελία στο:
http://bit.ly/ηΨυχανάλυσηΤουΧάροντα

«Η ψυχανάλυση του χάροντα»
Αλέξανδρος Παύλου
Εκδόσεις Bookstars, Σεπτέμβρης 2017


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5174 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top