Τέταρτο

Αλέξανδρος Παύλου «Οδός Μεταμορφώσεως»«Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να προβληματίσει τον αναγνώστη σχετικά με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται, ώστε να το κατανοήσει, μέσα από πραγματικές, -αλλά και φανταστικές- ιστορίες που άκουσα, βίωσα ή έπλασα και θα ‘θελα να μοιραστώ. Το βασικό συστατικό της ψυχικής ηρεμίας είναι η κατανόηση του «δεν είμαστε μόνοι». Το έργο που κρατάτε στα χέρια σας είναι μια ευαίσθητη ματιά σε θέματα όπως η συνύπαρξη, η αποδοχή και η κατανόηση των γύρω. Η αυτοπραγμάτωση αργεί πολύ, ίσως να μην την κατακτήσουμε ποτέ, αλλά η αλλαγή οπτικής είναι, σίγουρα, η αφετηρία της πνευματικής υγείας».

Ο Αλέξανδρος Παύλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Σπούδασε Wine Studies στο W.S.P.C. και έχει εργαστεί στον κλάδο της Πληροφορικής. Έχει εκδώσει πέντε βιβλία: «Το παραμύθι ενός ξεπεσμένου πρίγκιπα» (2016)  «Η Ψυχανάλυση του χάροντα» (2017) «Δεκατρείς αποδράσεις από έναν αφιλόξενο παράδεισο» (2018) «Οκτώ ημέρες έρωτα» (2019) Οδός Μεταμορφώσεως (2021). Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στην Lifo, στο Tetartopress, το Αντικλείδι, το Pause κ.α.

Το βιβλίο «Οδός Μεταμορφώσεως» είναι διαθέσιμες για online παραγγελία εδώ

«Οδός Μεταμορφώσεως» | Συγγραφέας: Αλέξανδρος Παύλου | Εκδόσεις: Bookstars | Σελίδες: 106 | Ημερομηνία έκδοσης: 2021 | Σχήμα: 14×21 | Δείτε ένα δείγμα από το βιβλίο

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7052 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top