Τέταρτο

122 Προβολές

Αλέξανδρος Παύλου «Οκτώ ημέρες έρωτα»

oktw-meres-erwta-pavlou-fbΈνα μόλις χρόνο μετά την έκδοση του τρίτου του βιβλίου (Δεκατρείς Αποδράσεις από έναν Αφιλόξενο Παράδεισο | Bookstars, 2018) ο Αλέξανδρος Παύλου αποφασίζει να καταπιαστεί στο νέο του έργο μ’ ένα αντικείμενο που απασχολεί την πλειονότητα των ανθρώπων και δεν είναι άλλο απ’ το χτίσιμο και τη φθορά των ερωτικών σχέσεων.

Οι «Οκτώ ημέρες έρωτα» περιγράφουν σε βάθος τις ανθρώπινες αδυναμίες, αλλά και τα αμέτρητα συναισθήματα χαρμολύπης που μπορούμε να περάσουμε με τον ίδιο άνθρωπο.

Ο Αλέξανδρος Παύλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Φοίτησε στη σχολή wineandspiritprofessionalcenter (W.S.P.C) και έχει εκδώσει τέσσερα βιβλία: «Το παραμύθι ενός ξεπεσμένου πρίγκιπα» (Φυλάτος 2016)  «Η Ψυχανάλυση του χάροντα» (Bookstars 2017) «Δεκατρείς αποδράσεις από έναν αφιλόξενο παράδεισο» (Bookstars 2018) «Οκτώ ημέρες έρωτα» (Bookstars 2019). Αρθρογραφεί στο tetartopress.gr. Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί στη lifo.gr και στο antikleidi.com.

Οι «Οκτώ ημέρες έρωτα» είναι διαθέσιμες για online παραγγελία εδώ

«Οκτώ ημέρες έρωτα» | Συγγραφέας: Αλέξανδρος Παύλου | Εκδόσεις: Bookstars | Σελίδες: 92| Ημερομηνία έκδοσης: Αύγουστος 2019 | Σχήμα: 11×15 | Δείτε ένα δείγμα από το βιβλίο


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4480 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top

menu