Τέταρτο

63 Προβολές

«Άλλη μια μέρα» – Νέο video clip από τη Λαμπρινή Καρακώστα«Άλλη Μια Μέρα», άλλο ένα video-clip μας παρουσιάζει η Λαμπρινή Καρακώστα, από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά,«Ακούγομαι;», που κυκλοφόρησε την περασμένη άνοιξη, για ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική της ίδιας, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει σταθερά ο Περικλής Μαθιέλλης.

Αυτή τη φορά, η Λαμπρινή μάς παρουσιάζει ένα από τα πιο εσωτερικά τραγούδια του δίσκου, το μοναδικό που η ίδια επέλεξε να ηχογραφήσει μόνη, στον προσωπικό της χώρο και όχι σε στούντιο, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ηχεί όσο αυθεντικό (και αφτιασίδωτο) το είχε στο μυαλό της, όταν το πρωτοεμπνεύσθηκε. Απλό, απαλό, κατευθείαν από τον πυρήνα της ψυχής της τραγουδοποιού.

Ένα τραγούδι – διάλογος μεταξύ της πλευράς, εκείνης, του εαυτού που παλεύει με το ρεαλισμό της καθημερινότητας, και το παιδί μέσα της, τον «ανώτερο» εαυτό. Που τη συμβουλεύει να ακούει και πάντα να ακολουθεί τα προστάγματα του σοφότερου οδηγού, της καρδιάς.

Άκου το χρόνο που τρέχει, κάνε ένα βήμα και μη σταματάς
Αν είναι ο δρόμος σωστός μη ρωτάς για τ’ άγνωστα μέρη
Μονάχα γλυκά στη καρδιά να μιλάς,
Εκείνη σε ξέρει

Ένα απέρριτο, τρυφερό στιγμιότυπο του δίσκου, απόλυτα προσωπικό, ένα μήνυμα ελπίδας τελικά, απέναντι στη μάχη που δίνουμε όλοι μας καθημερινά, που ο σκηνοθέτης επέλεξε να εικονοποιήσει καταφεύγοντας στη μαγεία του puppet animation.


«Άλλη μια μέρα»

Στίχοι – Μουσική: Λαμπρινή Καρακώστα
(Τραγούδι, κλασική κιθάρα, μεταλλόφωνο, shaker, ντέφι, ήχοι)

Ηχογράφηση @My HomeStudio
Μίξη: Τίτος Καργιωτάκης @Royal Alzheimer Hall Studio
Μastering: Τίτος Καργιωτάκης, Χρήστος Χαρμπίλας @Royal Alzheimer Hall Studio
Σκηνοθεσία: Περικλής Μαθιέλλης

facebook | instagram | youtube


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5526 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top