Τέταρτο

39 Προβολές

Άμεση πιστοποίηση Αγγλικής Γλώσσας για το Δημόσιο & Ιδιωτικό Τομέα (για επίπεδα B2, C1, C2)Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε πιστοποιητικό αγγλικής γλώσσας, αναγνωρισμένο από τοv ΑΣΕΠ και είστε ενήλικας, εργαζόμενος ή δημόσιος υπάλληλος; Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη ξεκινούν υπερεντατικά τμήματα από 17 Φεβρουαρίου 2020.

Τα ταχύρρυθμα προγράμματα  διαρκούν από 2 έως 4 μήνες και απευθύνονται στους  ενήλικες που επιθυμούν να συμμετέχουν άμεσα σε προκηρύξεις ΑΣΕΠ είτε να κατοχυρώσουν το επίπεδο αγγλικών στον εργασιακό τους χώρο, δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.

Στόχος των προγραμμάτων αυτών είναι οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν πιστοποιήσεις επιπέδου B2, C1, C2, ανάλογα με το επίπεδο τους, συμμετέχοντας στις εξετάσεις TOIEC και TIE που πραγματοποιούνται στην Πάτρα.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με την Kεντρική Διεύθυνση των Κέντρων  Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη στο εξής τηλέφωνο: 2610 222648.

 

ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
9 σημεία εκπαίδευσης σε όλη την Πάτρα

Κεντρικό: Γούναρη 35 & Κανακάρη
Α’ όροφος
τηλ. 2610 273925
www.koutsantoni.gr


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4828 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top