Τέταρτο
1196 Προβολές

Αν ο έρωτας ήταν νησί θα ήταν η Αντίπαρος!

antiparos1


Advertisement


Έξι μέρες στο νησί της εγκεφαλικής ολοκλήρωσης. Οι εμπειρίες του νησιού συμβαίνουν στα χίλια χρόνια μια φορά και θυμίζουν κάποιους κομήτες που περνούν σπάνια τόσο κοντά απ’ τη Γη, φαινόμενα που πιθανότατα δεν θα ξαναδείς.

Τα vibs που εκπέμπει συγκρίνονται με συμπαντικά μαγνητικά πεδία και η έλξη που ασκεί η Αντίπαρος είναι τόσο δυνατή που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα πόδια σου απ’ τα σοκάκια της.

Advertisement

antiparos2


Είναι εθιστική, κατάλαβα στο πετσί μου με τον πιο έντονο τρόπο τι θα πει κεραυνοβόλος έρωτας. Ίσως υπάρχει ναρκωτική ουσία που εκκρίνει το ίδιο το νησί και την έχει αποθηκευμένη στα έγκατά του απ’ την αρχή του κόσμου, δεν μπορώ να σκεφτώ μια λογική εξήγηση, μόνο μεταφυσική μπορεί να είναι η λύση στο μυστήριο. Νερά, παραλίες, άνθρωποι, αντικείμενα, όλα έχουν να σου δώσουν κάτι.

Δεν μ’ ενδιαφέρει να κάνω τον ταξιδιωτικό οδηγό στο συγκεκριμένο κείμενο γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Η ουσία είναι αλλού, στην αύρα και μόνο εκεί, στο ό,τι ξεκινάς απ’ το σπίτι σου με δύο φίλους να πας στην Αντίπαρο και η τελευταία μέρα βρίσκει στην παρέα σου άλλους τριάντα οκτώ.

Αν δεν πας δεν θα καταλάβεις ποτέ τι γράφω. Εις το επανιδείν λοιπόν!

antiparos5


 

antiparos3


antiparos4

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 67 Άρθρα

Αλέξανδρος Παύλου, τριανταπεντάρης σχεδόν, κάτοικος Αθηνών, πολλά κακά σ’ αυτή την Πόλη, αλλά όπως κάθε τι κακό έτσι κι αυτή θα βρει ένα κόλπο για να σε κρατήσει δίπλα της εξαρτημένο. Στη δική μου περίπτωση το «κόλπο» λέγεται τέχνη. Θέατρο και μουσική είναι στην κορυφή της πνευματικής μου πυραμίδας κι η Αθήνα τα προσφέρει απλόχερα. | [email protected]

Advertisement

Back to Top