Αναβολή της Συναυλίας του Δ. Αθηναίων υπό την αιγίδα της Ισραηλινής Πρεσβείας

Ανακοίνωση του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου σχετικά με την αναβολή της συναυλίας του Δήμου Αθηναίων υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Ισραήλ:
Ο Δήμαρχος της Αθήνας μετά τη θύελλα αντιδράσεων από Δημοτικές Παρατάξεις, τους μουσικούς του Δήμου, το Σύλλογο μας και πολλά άλλα Σωματεία, αποφάσισε να εισηγηθεί την αναβολή της Συναυλίας της Μ. Δευτέρας υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Ισραήλ.
Η επίκληση από το Δήμαρχο «λόγων ασφαλείας», δεν ανταποκρίνεται στον αποτροπιασμό του ελληνικού λαού απέναντι στα εγκλήματα του Ισραήλ που αυτή τη στιγμή διαπράττονται στη Λωρίδα της Γάζας.
Στέλνουμε καθαρό μήνυμα ενάντια στον πόλεμο που διεξάγεται, ενάντια στη συμμετοχή της χώρας μας και σε κάθε προσπάθεια εργαλειοποίησης του Πολιτισμού σε αυτή την κατεύθυνση.
Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό
Οι μουσικοί έχουμε φωνή – Συνεχίζουμε πιο δυνατοί