tetartopress

Αναβολή της συναυλίας του Φοίβου Δληβοριά για 22/6 στη Μονή Λαζαριστών

Φοίβος Δεληβοριάς

Φοίβος Δεληβοριάς


Η συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά που αναβλήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου λόγω της καταιγίδας στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκε για σήμερα 15 Ιουνίου αναβάλλεται εκ νέου για τις 22 Ιουνίου, λόγω πένθους και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εγκληματική πολιτική -διεθνή και εγχώρια- που οδήγησε στο χθεσινό αδιανόητο ναυάγιο στην Πύλο.

Το «εθνικό πένθος» δεν μπορεί να ικανοποιήσει την απελπισία και τη συντριβή που νιώθουμε- ούτε την τρομακτική μας βεβαιότητα πως αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα, η τραγωδία αυτή δεν θα είναι η τελευταία.

Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στη νέα ημερομηνία παρακαλώ στείλετε mail [email protected]  μέχρι 16/4 ώρα 14.00 προκειμένου να ενημερωθείτε για τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

Την  Πέμπτη 22 Ιουνίου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του εμφανίζονται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Με τη «φωτεινή δέσμη» Νεφέλη Φασούλη,  το γενναίο πλήρωμα των φίλων (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto) και με την εκλεκτή συμμετοχή του παραγωγού της «Καλλιθέας» Χρήστου Λαϊνά, έρχονται από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας στο (συναυλιακός χώρος) για να βρουν ό,τι δεν φαίνεται, ό,τι ήταν πάντα δίπλα μας, ό,τι δε σταμάτησε ποτέ.

Μια μουσική παράσταση βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία του Φοίβου από τα 16 του έως σήμερα, με ηλεκτρισμό και συγκίνηση, με τον αρχαίο θησαυρό στο σεντούκι και τον καθρέφτη σπασμένο διά παντός.

 

Πληροφορίες

 

Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 20:30

Τιμή Εισιτηρίων: προπώληση 15 ευρώ | ταμείο 18 ευρώ

Φυσικά σημεία προπώλησης: Σάρωθρον (Λαδάδικα), Διώροφον (Καλαμαριά), Ηλιοτρόπιο (Πλ.Ναυαρίνου),Ταμείο Μονής Λαζαριστών, Public, Media Markt, Nova, My Market

Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 25 – 27, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map
Διοργάνωση – Παραγωγή:  kazandB & Prospero


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Λιβανάτες

Εκδικάστηκε στο Εφετείο η υπόθεση ρύπανσης της θαλάσσιας περιοχής Λιβανατών

Ανακοίνωση της Κίνησης Πολιτών για την Προστασία του Περιβάλλοντος Περιοχής Λιβανατών, αναφορικά με την εκδίκαση στο εφετείο για την υπόθεση ...
free palestine

Διεθνής Αμνηστία: Το Ισραήλ πρέπει να τερματίσει την κατοχή της Παλαιστίνης

Το Ισραήλ πρέπει να τερματίσει τη βάναυση κατοχή της Γάζας και της Δυτικής Όχθης, συμπεριλαμβανομένης της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, την οποία ...
Εθελοντές στο Κέντρο Φυσικής Καλλιέργειας

Εθελοντές στο Κέντρο Φυσικής Καλλιέργειας

Το Κέντρο Φυσικής Καλλιέργειας που δραστηριοποιείται στην Αλαγονία, Μεσσηνίας θα δεχτεί 3 εθελοντές οι οποίοι θέλουν να μάθουν τη φιλοσοφία ...
Πρόγραμμα φιλωζωίας στο 52ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας

Πρόγραμμα φιλωζωίας στο 52ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας

Ένα διήμερο παρέα με τους μαθητές και των έξι τάξεων του 52ου Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας στα Κρύα Ιτεών, πέρασαν ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13748 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top