Τέταρτο

76 Προβολές

Ανοιχτό κάλεσμα για τη δημιουργία της αφίσας του Traverso Festival 2020Το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλλει προτάσεις για την αφίσα του Traverso Festival 2020, του 5ου συνεχόμενου φεστιβάλ που γίνεται στην Λακήθρα Κεφαλονιάς κάθε Ιούλιο.

Όπως αναφέρεται στο Κάλεσμα του Εργαστηρίου:

Σε πρώτο στάδιο δεν απαιτούνται συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές, αρκεί δηλαδή να μας στείλετε ένα σχέδιο της εικαστικής ιδέας σας. Εντούτοις, σε περίπτωση ολοκληρωμένων έργων, σημαντικό είναι να λάβετε υπόψιν τις τεχνικές γραφιστικές προδιαγραφές μιας αφίσας που θέτουν ορισμένους περιορισμούς σε εικαστικά έργα.

Οι έννοιες που σημαντικό είναι να προβάλλονται είναι η αυτο-οργάνωση, η συλλογικότητα, η συμμετοχικότητα, η διαδραστικότητα, η πολυπολιτισμικότητα, η αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων, η εγγύτητα του ανθρώπου και της φύσης, καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος από ανθρωπογενείς παράγοντες (π.χ. επικείμενες εξορύξεις πετρελαίου). Επισημαίνουμε ακόμα ότι το φεστιβάλ έχει κατά κύριο λόγο μουσικό χαρακτήρα, συνεπώς η έμφαση σε αυτό είναι ευπρόσδεκτη.

Μπορείτε να στέλνετε τα έργα σας ως τις 31 Μαρτίου 2020 στο email [email protected]

Καθένας μπορεί να συμμετέχει με παραπάνω από μία προτάσεις. Στην περίπτωση που η πρότασή σας επιλεγεί, η αφίσα θα φέρει το όνομα του δημιουργού και το όνομά σας θα περιλαμβάνεται στους συντελεστές του φεστιβάλ, εφόσον βέβαια το επιθυμείτε.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προηγούμενα φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.e-traverso.gr

Περιμένουμε με χαρά τις προτάσεις σας!


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4875 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top