Τέταρτο

Ανοιχτό κάλεσμα για τη συμμετοχή street artists στο 7ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 7


Η Art in Progress ανακοινώνει και φέτος τη διεξαγωγή ανοιχτού καλέσματος (open call) για street artists που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 7ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 7, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα Απριλίου, τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2022 στην Πάτρα.

Όπως ανακοινώνεται από την Art in Progress:

«Άλλαξε την πόλη!», με αυτό το σύνθημα προσκαλούνται street artists που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ανεξαρτήτου εθνικότητας και διαθέτουν προηγούμενη εμπειρία, να συμμετέχουν στη δημιουργία μεγάλου μεγέθους τοιχογραφιών σε στοχευμένες τοποθεσίες και κτίρια της Πάτρας.

Στόχος του 7ου Διεθνούς Street Art Festival Πάτρας |ArtWalk 7 είναι η σύγχρονη εικαστική παρέμβαση στον αστικό ιστό της Πάτρας, δίνοντας χαρακτήρα και χρώμα στην πόλη.

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από 1 έως 5 θεματικές ενότητες και να στείλουν από 1 έως 2 προσχέδια για κάθε διαφορετική θεματική ενότητα που έχουν επιλέξει.

Οι θεματικές ενότητες αφορούν σημαντικές επετείους ιστορικών γεγονότων, γεγονότων της ποπ κουλτούρας, επετείους γεννήσεων και θανάτων προσωπικοτήτων που στιγμάτισαν τη διεθνή ιστορία, καθώς και ελεύθερο θέμα.

Οι θεματικές ενότητες βρίσκονται αναλυτικά στη φόρμα του ανοιχτού καλέσματος.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους, καθώς και προσχέδια των έργων τους ηλεκτρονικά, από τη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 έως και την Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 (23:59 EET/ UTC+2), μέσω του site και των social media της Art in Progress ή απευθείας εδώ.

Τα αποτελέσματα του OpenCall θα ανακοινωθούν επίσημα μέχρι τις 15 Μαρτίου 2022.

Την αίτηση για το opencall των καλλιτεχνών μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για την Art In Progress και τις δράσεις της μπορείτε να βρείτε: artinprogress.eu |  Facebook (Art In Progress) (ArtWalk) | instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival).


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9995 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top