Τέταρτο

2221 Προβολές

Ανταλλακτική βιβλιοθήκη για μικρούς και μεγάλους στο παλιό περίπτερο

periptero vivliothiki 1Μια πολύ όμορφη κίνηση στη Λαμία, ήταν η μετατροπή ενός παλιού περιπτέρου σε ανταλλακτική βιβλιοθήκη.

Σ’ αυτή την υπαίθρια βιβλιοθήκη μικροί και μεγάλοι θα μπορούν πλέον να ανταλλάσσουν βιβλία. Αφήνοντάς τα να ταξιδέψουν πολλές φορές και να διαβαστούν από περισσότερο κόσμο.

«Αφήνω ένα βιβλίο, δίνοντας την ευκαιρία να ταξιδέψει για δεύτερη και τρίτη φορά… και παίρνω ένα άλλο».

Την ανταλλακτική βιβλιοθήκη υιοθετούν οι μαθητές του 17ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας. Τις πρωινές ώρες, τα σχολεία που θέλουν να επισκεφτούν το χώρο και να κάνουν ανταλλαγές βιβλίων μπορούν να απευθύνονται στο 17ο Δημοτικό  Σχολείο για να ανοίγουν τη βιβλιοθήκη. Επίσης κάθε Τετάρτη 19:00 – 21:00 και Κυριακή 18:00 – 21:00 μέλη της Πολιτιστικής Ομάδας θα βρίσκονται εκεί για τις ανταλλαγές.

Η Υπαίθρια Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη βρίσκεται στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου (Γαλανέικα).

periptero vivliothiki 2


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4340 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top

menu