Τέταρτο

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας: Στηρίζουμε την πανυγειονομική απεργία την Πέμπτη 21 Οκτώβρη


Η Πέμπτη 21/10 έχει κηρυχθεί από τα σωματεία των υγειονομικών και τις ενώσεις νοσοκομειακών γιατρών ως πανυγειονομική απεργία. Ο αγώνας των εργαζόμενων στη δημόσια υγεία, που δίνουν την μάχη στην πρώτη γραμμή ενάντια στην πανδημία για τα δικαιώματα λαού και νεολαίας είναι δίκαιος και χρειάζεται την ενεργητική αλληλεγγύη και αγωνιστική συμπαράταξη του κινήματος.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας στηρίζει τα αιτήματα του υγειονομικού κινήματος και καλεί σε πανεργατικό-παλλαικό ξεσηκωμό για υγειά-παιδεία-δουλειά με δικαιώματα. Για την ανατροπή της κυβέρνησης της ΝΔ και της πολιτικής της και κάθε επίδοξου διαχειριστή:

– Να μην περάσουν οι ιδιωτικοποιήσεις. Έξω οι εργολάβοι ΟΧΙ στις ΣΔΙΤ
– Αυξήσεις στους μισθούς και τις υπερωρίες – Άμεση επαναφορά 13ου και 14ου μισθού
– Ένταξη στα ΒΑΕ
– Καμιά αναστολή εργασίας – Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων – Μαζικές προσλήψεις με βάση τις ανάγκες για ένα καθολικό, δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας
– Ανθρώπινες συνθήκες εργασίας – Τέσσερις εφημερίες το μήνα με αντίστοιχα ρεπό – Όχι στις διπλοβάρδιες – Πενθήμερο, εξάωρο για όσους κάνουν κυλιόμενο ωράριο. Απαγόρευση των απολύσεων
– Κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη

Όλοι-ες στις απεργιακές συγκεντρώσεις. Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση που καλεί η Ε.Ι.Ν.Α στην 6η ΥΠΕ στις 12:00 μ.μ.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8237 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top