Τέταρτο

Άνθη της παρακμής

love-2055960_1280


Είμαστε γυμνοί απέναντι σας.

Οι αδυναμίες μας, ως όπλο αντιμάχονται τον κατασκευασμένο στην άμμο πύργο της  σοβαρότητας και ειλικρίνειας, που καμώνεστε ότι διαθέτετε.

Δεν ισχυριστήκαμε ποτέ, ότι η διαφορετικότητα του χαρακτήρα είναι εξ’ ορισμού ανωτερότητα γνώμης.

Δεν κρυφτήκαμε ποτέ πίσω απ΄το δάχτυλο, όπως απροκάλυπτα πράττετε.

Ο στρουθοκαμηλισμός εξάλλου, είναι κοντόφθαλμος και αργά ή γρήγορα οδηγεί σε αδιέξοδο.

Είμαστε κενοί απέναντι σας. Από υστεροφημία, μωροφιλοδοξία, διάθεση για ανέλιξη στην εξουσία. Οι λέξεις αυτές δεν γεμίζουνε τη δεξαμενή των στόχων που θέτουμε.

Ως άνθη της παρακμής σας, λατρεύουμε να αγαπάμε. Να μοιραζόμαστε τις ανησυχίες για τον βιασμό της φύσης, ως ικανοποίηση της βιομηχανικής ανάπτυξης. Για την ανέχεια του συνανθρώπου. Για ένα καλύτερο αύριο με ισονομία και ισοπολιτεία.

Επιθυμούμε να γιορτάζουμε, με άφθονο κέφι την θνητότητα μας. Να μην μιζεριάζουμε για την σύντομη ζωή και τα προβλήματα της, αλλά να γευόμαστε την παντοδυναμία της κάθε στιγμής.

Απολαύστε την ακμή που δημιουργήσατε.

Σας  τη χαρίζουμε.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
Γιολάντα

Γιολάντα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 44 Άρθρα

Γεννήθηκα το 1976 στην Θεσσαλονίκη όπου και μένω. Απ’ τα εφηβικά μου χρόνια ολοένα αύξανα την αγορά τετραδίου και πένας για να γράφω μικρά και μεγάλα κείμενα. Πλέον σιγά σιγά ανακάλυψα και την χρήση του πληκτρολογίου για τον σκοπό αυτό. Απ’ το 2013 έως τώρα έχουν εκδοθεί βιβλία μου τόσο σε έντυπη όσο και σε μορφή free ebook. (Η τεχνολογία που λέγαμε!) Επίσης έχω συμμετάσχει και σε συλλογές, με ομαδικό έργο. Καλή σας ανάγνωση! http://nicosvardakas.blogspot.gr

 

Back to Top