tetartopress

«Αντισώματα» live στο Γεωπονικό για οικονομική ενίσχυση ιατρικών εξόδων

«Αντισώματα» live στο Γεωπονικό

«Αντισώματα» live στο Γεωπονικό


Συναυλία των «Αντισωμάτων» με μουσικές του δρόμου για τη «Διατάραξη του καθημερινού φόβου» στο γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών το Σάββατο 13 Μαΐου.


Advertisement

Μια συλλογική συναυλία που το “εγώ” συναντά το “εμείς”, με Καταχνιά, Panx Romana, Apathy, Αδικαιολογήτως Απών, Marionnetes και Αλλοίωση.

Μια ιδιαίτερη συναυλία, με 6 μπάντες από 4 πόλεις και μουσικούς από 15-69 ετών να συνθέτουν μια μουσική αγκαλιά που αγαπά τη διαφορετικότητα, την αλληλεγγύη και συμπαραστέκεται με όλη της την δύναμη σε ανθρώπους που δοκιμάζονται.

«Αλληλεγγύη Παντός Καιρού για να μη γίνει η απώλεια συνήθειά μας. Αυτή τη φορά ενισχύουμε οικονομικά το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων & Ιατρικών Εξόδων».


Advertisement

«Όταν τα τανκς σας θα έχουν σκουριάσει, τα τραγούδια μας θα ζουν ακόμα».

 

Πληροφορίες

 

Σάββατο 13 Μαΐου

Ώρα Έναρξης: 20:30

Γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

Είσοδος Ελεύθερη

Τα Αντισώματα” δημιουργήθηκαν το 2014 και είναι μια πρωτοβουλία μουσικών που στο μέτρο του δυνατού προσπαθούν να συμβάλουν στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων, που πλήττονται άμεσα από τη δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουμε σαν κοινωνία και σαν άτομα.

facebook | instagram | www.antisomata.org

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων είναι ένα αυτοοργανωμένο εγχείρημα που αποτελείται από τα Κοινωνικά ιατρεία Εξαρχείων, Νέας Σμύρνης, Ιλίου και Αγίου Νεκταρίου Βόλου.


Advertisement

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων παρέχει δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας και Ψυχικής Υγείας, με σεβασμό στον άνθρωπο και την οδύνη του, χωρίς διακρίσεις που μπορεί να προκύπτουν από την καταγωγή, το φύλο ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό και οδηγούν συνήθως στον αποκλεισμό διάφορων κοινωνικών ομάδων.

Αντιπαραβάλει στην πράξη ένα διαφορετικό χώρο και τρόπο οργάνωσης της υγείας στη βάση όχι της φιλανθρωπίας, αλλά της κοινωνικής αλληλεγγύης, ενάντια στην εμπορευματοποίηση της υγείας, ενάντια σε ιδιωτικά συμφέροντα, ενάντια σε ιεραρχίες και την αυθεντία των “ειδικών”.

Live στο γεωπονικό πανεπιστήμιο 13 Μαΐου για την οικονομική ενίσχυση δικτύου αλληλεγγύης κοινωνικών ιατρείων και ιατρικών εξόδων.

facebook event


Advertisement


Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Περιφερειακοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής στην Πάτρα το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου

Περιφερειακοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής στην Πάτρα το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου

ΕΓΟ και ΑΕΣΓΔΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Πάτρας διοργανώνουν το Σάββατο 2 Μαρτίου από 10.00 έως 21.00 και την ...
Ρόζα Λούξεμπουργκ: Επαναστάτρια Βοτανολόγος Φυσιολάτρης

Ρόζα Λούξεμπουργκ, Επαναστάτρια Βοτανολόγος Φυσιολάτρης – Εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη

Το Ελληνικό Δίκτυο  Φίλοι της Φύσης πραγματοποιεί την εκδήλωση με θέμα «Ρόζα Λούξεμπουργκ: Επαναστάτρια Βοτανολόγος Φυσιολάτρης» την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις ...
Πάτρα: «Στου Κόντου για Ειδώματα» Πέμπτη 29/2

Πάτρα: «Στου Κόντου για Ειδώματα» Πέμπτη 29/2

Λόγω πρόβλεψης κακών καιρικών συνθηκών αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στον Έσπερο εκδήλωση του ...
ΕλΕΔΑ: Το νέο σχέδιο νόμου για τον ποινικό κώδικα ενέχει σοβαρούς κινδύνους για θεμελιώδη δικαιώματα

ΕλΕΔΑ: Το νέο σχέδιο νόμου για τον ποινικό κώδικα ενέχει σοβαρούς κινδύνους για θεμελιώδη δικαιώματα

Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕλΕΔΑ), μετά από πρόσκληση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής, κατέθεσε Γραπτό Υπόμνημα ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13767 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top