tetartopress

«Αντισώματα» live στο Γεωπονικό για οικονομική ενίσχυση ιατρικών εξόδων

«Αντισώματα» live στο Γεωπονικό

«Αντισώματα» live στο Γεωπονικό


Συναυλία των «Αντισωμάτων» με μουσικές του δρόμου για τη «Διατάραξη του καθημερινού φόβου» στο γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών το Σάββατο 13 Μαΐου.

Μια συλλογική συναυλία που το “εγώ” συναντά το “εμείς”, με Καταχνιά, Panx Romana, Apathy, Αδικαιολογήτως Απών, Marionnetes και Αλλοίωση.

Μια ιδιαίτερη συναυλία, με 6 μπάντες από 4 πόλεις και μουσικούς από 15-69 ετών να συνθέτουν μια μουσική αγκαλιά που αγαπά τη διαφορετικότητα, την αλληλεγγύη και συμπαραστέκεται με όλη της την δύναμη σε ανθρώπους που δοκιμάζονται.

«Αλληλεγγύη Παντός Καιρού για να μη γίνει η απώλεια συνήθειά μας. Αυτή τη φορά ενισχύουμε οικονομικά το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων & Ιατρικών Εξόδων».

«Όταν τα τανκς σας θα έχουν σκουριάσει, τα τραγούδια μας θα ζουν ακόμα».

 

Πληροφορίες

 

Σάββατο 13 Μαΐου

Ώρα Έναρξης: 20:30

Γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

Είσοδος Ελεύθερη

Τα Αντισώματα” δημιουργήθηκαν το 2014 και είναι μια πρωτοβουλία μουσικών που στο μέτρο του δυνατού προσπαθούν να συμβάλουν στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων, που πλήττονται άμεσα από τη δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουμε σαν κοινωνία και σαν άτομα.

facebook | instagram | www.antisomata.org

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων είναι ένα αυτοοργανωμένο εγχείρημα που αποτελείται από τα Κοινωνικά ιατρεία Εξαρχείων, Νέας Σμύρνης, Ιλίου και Αγίου Νεκταρίου Βόλου.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων παρέχει δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας και Ψυχικής Υγείας, με σεβασμό στον άνθρωπο και την οδύνη του, χωρίς διακρίσεις που μπορεί να προκύπτουν από την καταγωγή, το φύλο ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό και οδηγούν συνήθως στον αποκλεισμό διάφορων κοινωνικών ομάδων.

Αντιπαραβάλει στην πράξη ένα διαφορετικό χώρο και τρόπο οργάνωσης της υγείας στη βάση όχι της φιλανθρωπίας, αλλά της κοινωνικής αλληλεγγύης, ενάντια στην εμπορευματοποίηση της υγείας, ενάντια σε ιδιωτικά συμφέροντα, ενάντια σε ιεραρχίες και την αυθεντία των “ειδικών”.

Live στο γεωπονικό πανεπιστήμιο 13 Μαΐου για την οικονομική ενίσχυση δικτύου αλληλεγγύης κοινωνικών ιατρείων και ιατρικών εξόδων.

facebook event

 
 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αχαΐα και Ηλεία την Παρασκευή 19/7

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αχαΐα και Ηλεία την Παρασκευή 19/7

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας οι Π.Ε. Αχαΐας, και Ηλείας εξακολουθούν να βρίσκονται στην κατηγορία 4 ...
Πάτρα: Μόνιμες προσλήψεις και επιχορήγηση των δομών ζητά ο ΚΟΔΗΠ

Πάτρα: Μόνιμες προσλήψεις και επιχορήγηση των δομών ζητά ο ΚΟΔΗΠ

Επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, απέστειλε ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θόδωρος Τουλγαρίδης, ζητώντας «μόνιμες προσλήψεις ...
Κατασκευή Τελεφερίκ στο Κάστρο της Μονεμβασιάς

Κατασκευή Τελεφερίκ στο Κάστρο της Μονεμβασιάς

Ανακοίνωση έξι περιβαλλοντικών οργανώσεων αναφορικά με την ανησυχία που προκαλεί η Κατασκευή Τελεφερίκ στο Κάστρο της Μονεμβασιάς, καθώς όπως αναφέρεται ...
Η Κρήτη λέει Όχι στις εξορύξεις

Η Κρήτη λέει Όχι στις εξορύξεις

Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Κρήτης ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων αναφορικά με τα σχέδια δοκιμαστικών γεωτρήσεων στις θάλασσες της Κρήτης: Δεν θα επιτρέψουμε ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13964 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top