Τέταρτο

49 Προβολές

Αντώνης Δημητρίου, Δημήτρης Μητσοτάκης & Μικαέλα Δαρμάνη στο Holywood stage

HOLYWOOD-FACEBOOK-EVENT-BANNERΑντώνης Δημητρίου, Δημήτρης Μητσοτάκης. Δυο φίλοι από τους «Ενδελέχεια» ξανά μαζί στη σκηνή. Μαζί τους η εξαιρετική Μικαέλα Δαρμάνη. Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στο Holywood stage (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289).

 

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου συναντιόνται στη σκηνή του Holywood o Aντώνης Δημητρίου και ο Δημήτρης Μητσοτάκης, δύο από τα πιο σημαντικά μέλη των «Ενδελέχεια» που αποτέλεσε ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της Ελληνικής Rock σκηνής.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής είναι ένα πρόγραμμα που θα ακουστούν τραγούδια από την πρόσφατη κυκλοφορία του Αντώνη Δημητρίου, το άλμπουμ «Πεζόδρομος» που κυκλοφορεί από τος εκδόσεις «Μετρονόμος», τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Δημήτρη Μητσοτάκη, τραγούδια από την πορεία τους στους «Ενδελέχεια», το νέο τραγούδι της Μικαέλας Δαρμάνη με τίτλο «Πολλές φορές», καθώς και διασκευές από το έντεχνο και Rock Ελληνικό ρεπερτόριο.

Παίζουν οι: Γιώργος Παλαιτσάκης – τύμπανα, Νίκος Κόγιας – ηλεκτρική κιθάρα, Χρήστος Σαρδελάς – Μπάσο – φωνητικά,Χρήστος Κουμούσης – πλήκτρα, Γιάννης Αρβανιτάκης – τρομπόνι.

 

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης 22:00

Είσοδος 7 ευρώ

Holywood stage
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289
Άγιος Δημήτριος (στάση μετρό ΔΑΦΝΗ)

Τηλ.: 210 9700418

holywoodstage.gr | Facebook event


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4191 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top

menu