Τέταρτο
68 Προβολές

“As Long As You Are” – Νέο Άλμπουμ, Single & Live Concert από τους Future Islands
Οι Future Islands επιστρέφουν με το έκτο studio άλμπουμ τους με τίτλο “As Long As You Are” που θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου από την 4AD. Παράλληλα, παρουσίασαν το νέο τους video για το δεύτερο single, “Thrill” με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Samuel T. Herring ενώ ανακοίνωσαν πως την ημέρα κυκλοφορίας του δίσκου θα πραγματοποιηθεί και μια ειδική συναυλία μέσω livestream.

To “As Long As You Are” ασχολείται με το παρελθόν αλλά και το μέλλον, αντιμετωπίζοντας παλιά φαντάσματα και καλωσορίζοντας μια νέα ελπίδα. Είναι ένα άλμπουμ που μιλάει για την εμπιστοσύνη, την ειλικρίνεια, τη λύτρωση και το να αφήνεις πίσω σου ότι σε πληγώνει, επιτρέποντας στις παλιές πληγές να επουλωθούν και να κλείσουν τα δυσάρεστα κεφάλαια.

Το άλμπουμ αυτό επίσης, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τους Future Islands. Ο ντράμερ Mike Lowry συμμετέχει επίσημα ως μέλος της μπάντας ενισχύοντας το τρίο των William Cashion, Samuel T. Herring και Gerrit Welmers. Η τετράδα ανέλαβε επίσημα καθήκοντα παραγωγής για πρώτη φορά, μαζί με τον παραγωγό Steve Wright στα Wrightway Studio τους στη Βαλτιμόρη.

Στις 9 Οκτωβρίου, ημέρα κυκλοφορίας του άλμπουμ, οι Future Islands θα δώσουν μια ειδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην γενέτειρά τους, Βαλτιμόρη και θα προβληθεί μέσω live-streaming. Περισσότερα σχετικά με τα εισιτήρια αλλά και το merchandise του νέου δίσκου μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του συγκροτήματος.

Pre-order As Long As You Are


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6175 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top