tetartopress

Athens Jazz meets jazzahead – Open Call για σχήματα & καλλιτέχνες


Το Athens Jazz συμπράττει με το θρυλικό jazzahead και δίνει την ευκαιρία σε δύο ελληνικά σχήματα να διεκδικήσουν μια θέση στο showcase line-up της ετήσιας συνάντησης ολόκληρης της διεθνούς jazz σκηνής στη Βρέμη της Γερμανίας.


Advertisement

Το jazzahead επιστρέφει, από τις 27 έως τις 30 Απριλίου 2023, και για 4 μέρες καλλιτέχνες, εταιρίες, φεστιβάλ, φορείς, επαγγελματίες του είδους, promoters, bookers, δημοσιογράφοι και όχι μόνο συναντιούνται, δικτυώνονται, ανταλλάσσουν ιδέες και καλές πρακτικές, συμμετέχουν σε συνέδρια και συζητήσεις και παρακολουθούν από κοντά 40 μουσικά showcases με ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η jazz σκηνή στην Ευρώπη αλλά και διεθνώς.

Το Athens Jazz κατάφερε να εξασφαλίσει δύο δωρεάν αιτήσεις συμμετοχής για τα showcases του jazzahead και καλεί ελληνικά σχήματα και καλλιτέχνες να υποβάλουν υποψηφιότητα έως και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. Τα δύο σχήματα που θα επιλεγούν από την καλλιτεχνική επιτροπή του Athens Jazz θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη θέση τους ανάμεσα στα 16 ευρωπαϊκά – από τα συνολικά 40 – showcases για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους μπροστά στη διεθνή jazz κοινότητα αλλά και στο ευρύ κοινό, από τις 27 έως τις 29 Απριλίου 2023, στα stages Hall 7 και Kulturzentrum Schlachthof του jazzahead στη Βρέμη.


Advertisement

Η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιότητας:

Χαρακτηριστικά & Οδηγίες:

Κατάθεση υποψηφιότητας – Καταληκτική ημερομηνία: Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, 23:59

Κατάθεση υποψηφιότητας – Τίτλος: Μουσικός διαγωνισμός για συμμετοχή στο jazzahead!

Οδηγίες αποστολής υλικών:

1. Η κάθε υποψηφιότητα θα πρέπει να αποτελείται από τέσσερα έως δέκα τραγούδια, ένα βιογραφικό σημείωμα του καλλιτεχνικού σχήματος και τα στοιχεία επικοινωνίας του εκπροσώπου.

2. Τα τραγούδια θα πρέπει να ψηφιοποιηθούν σε mp3 αρχεία (ποιότητα από 192Kbps έως 320Kbps).

3. Όλα τα υλικά θα πρέπει να γίνουν upload σε μία πλατφόρμα αποστολής αρχείων (Wetransfer, Sendspace, Dropbox) ως μεμονωμένα αρχεία ή ως ένα αρχείο μορφής zip.


Advertisement

4. Τα υλικά θα πρέπει να σταλούν μέσω της πλατφόρμας αποστολής αρχείων στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] και [email protected]

5. Για να είναι έγκυρη η υποψηφιότητα, θα πρέπει η πλειοψηφία των μελών του μουσικού σχήματος να είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 213 0109300 (Υπεύθυνη: Ελίνα Λινοξυλάκη) καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) από τις 11:00 έως τις 16:00.

Athens Jazz: www.athensjazz.gr | facebook | instagram youtube

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map | Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός “Κεραμεικός”, Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση “Φωταέριο”, Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση “Φωταέριο” | www.athens-technopolis.gr


Advertisement


Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Περιφερειακοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής στην Πάτρα το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου

Περιφερειακοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής στην Πάτρα το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου

ΕΓΟ και ΑΕΣΓΔΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Πάτρας διοργανώνουν το Σάββατο 2 Μαρτίου από 10.00 έως 21.00 και την ...
Ρόζα Λούξεμπουργκ: Επαναστάτρια Βοτανολόγος Φυσιολάτρης

Ρόζα Λούξεμπουργκ, Επαναστάτρια Βοτανολόγος Φυσιολάτρης – Εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη

Το Ελληνικό Δίκτυο  Φίλοι της Φύσης πραγματοποιεί την εκδήλωση με θέμα «Ρόζα Λούξεμπουργκ: Επαναστάτρια Βοτανολόγος Φυσιολάτρης» την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις ...
Πάτρα: «Στου Κόντου για Ειδώματα» Πέμπτη 29/2

Πάτρα: «Στου Κόντου για Ειδώματα» Πέμπτη 29/2

Λόγω πρόβλεψης κακών καιρικών συνθηκών αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στον Έσπερο εκδήλωση του ...
ΕλΕΔΑ: Το νέο σχέδιο νόμου για τον ποινικό κώδικα ενέχει σοβαρούς κινδύνους για θεμελιώδη δικαιώματα

ΕλΕΔΑ: Το νέο σχέδιο νόμου για τον ποινικό κώδικα ενέχει σοβαρούς κινδύνους για θεμελιώδη δικαιώματα

Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕλΕΔΑ), μετά από πρόσκληση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής, κατέθεσε Γραπτό Υπόμνημα ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13767 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top