Τέταρτο

Athens Photo World Συζήτηση: 50 Χρόνια Γιατροί Χωρίς Σύνορα στο ΚΠΙΣΝ


Με αφορμή την συμπλήρωση των 50 χρόνων από την Ίδρυση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, πραγματοποιείται εκδήλωση – συζήτηση για τη φωτογραφία και τη χρήση του μέσου από την Οργάνωση.

Το Athens Photo World (APW) στο πλαίσιο των δράσεών του μένει πάντα επικεντρωμένο στην ανάδειξη της σημασίας της φωτογραφίας στο σύγχρονο κοινωνικό, ιστορικό και πολιτικό γίγνεσθαι. Έτσι,  αναδεικνύει την επέτειο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και συνομιλεί μαζί τους για τον ρόλο της φωτογραφίας στην δημοσιοποίηση και ανάδειξη του πολύπλευρου έργου τους στον κόσμο.

Ένας διάλογος με τους φωτογράφους Γιάννη Κολεσίδη, Άννα Παντελιά και Μαριλένα Σταφυλίδου, καθώς και με εκπροσώπους του Ελληνικού Τμήματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, τον οποίο θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και project Manager του iMEdD, Νικόλας Αρώνης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Ελληνικά και θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Αγγλική γλώσσα.
Για τους Αγγλόφωνους συμμετέχοντες θα υπάρχουν  μεταφραστικοί  δέκτες, οι οποίοι θα διανέμονται δωρεάν στο σημείο.

Πληροφορίες:

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις  19.00

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση live στη σελίδα snfcc.org/DoctorsWithoutBorders, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο facebook και στο κανάλι του στο youtube
Θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στη συζήτηση, θέτοντας live τις ερωτήσεις σας ηλεκτρονικά μέσω eventora.

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

Προεγγραφή εισιτηριών (Μέλη)
Προεγγραφή εισιτηρίων (Κοινό)

Μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στη συζήτηση, θέτοντας τις ερωτήσεις σας εδώ.

Photo Credits: Μαριλένα Σταφυλίδου

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8900 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top