Τέταρτο

Baby Balance Bike – Ένας ξεχωριστός ποδηλατικός “αγώνας” στη Ναύπακτο


Ένας ξεχωριστός ποδηλατικός “αγώνας” θα υλοποιηθεί από τον Δήμο Ναυπακτίας και τη περιβαλλοντική οργάνωση “Πράσινο Μπλε”, στις 7 Αυγούστου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη παραλία Ψανή, στη πόλη της Ναυπάκτου.

Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό ποδηλατικό “αγώνα” με ποδήλατα ισορροπίας χωρίς πετάλι, που μαθαίνει αγόρια και κορίτσια 3 έως 5 ετών να  αγαπούν το ποδήλατο, ενώ παράλληλα ενθουσιάζει τους γονείς.

Ποδήλατα ισορροπίας, κράνη και προστατευτικά αγκώνων, παρέχονται από τη διοργάνωση ενώ όλα τα παιδιά βραβεύονται με μετάλλια και παίρνουν δωράκια και αναμνηστικό tshirt.

Οι “αγώνες” διεξάγονται ανά μια ώρα χρόνου εκκίνησης με περιορισμένο αριθμό παιδιών, ξεκινώντας  από τις 09.00 το πρωί, για λόγους ασφαλείας λόγω covid,καθώς και για να αποφεύγεται η πολύωρη αναμονή και η κούραση των παιδιών.

Τηρώντας πρωτόκολλο ασφαλείας λόγω πανδημίας, για την είσοδο στο χώρο απαιτείται από τους συνοδούς κηδεμόνες των παιδιών και τους θεατές, αποδεικτικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test για covid  48 ωρών, ή αποδεικτικό νόσησης.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονταιμόνο ηλεκτρονικά στο www.prasinomple.gr διαβάζοντας αναλυτικά και συμφωνώντας με την προκήρυξη αγώνα

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τη ώρα προσέλευσης των παιδιών τους, στους “αγώνες”.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7862 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top