Τέταρτο
28 Προβολές

«Blue Days Are Gone» – Ντεμπούτο άλμπουμ του Platon
Το «Blue Days Are Gone», είναι το ντεμπούτο άλμπουμ του Platon και αποτελείται από τέσσερα κομμάτια. Με επιρροές από προσωπικά του ακούσματα των 80s – 90s, αλλά και από την alternative/indie pop μουσική σκηνή του σήμερα, ο καλλιτέχνης μέσα από κάθε κομμάτι εκφράζει ένα διαφορετικό συναίσθημα.

Ο  Platon, ως εξωτερικός παρατηρητής, παρακολουθεί την αποξένωση και την κρίση που βιώνουν στις μέρες μας οι ανθρώπινες σχέσεις εξαιτίας της τεχνολογίας και των social media και όντας ο ίδιος αθεράπευτα ρομαντικός, δυσκολεύεται να συμβαδίσει με την «νέα τάξη πραγμάτων».

Ακούστε το άλμπουμ εδώ

Το EP «Blue Days Are Gone» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες αναπαραγωγής και καταστήματα.

Ο Platon (Πλάτωνας Ρεσάικος) είναι συνθέτης, τραγουδοποιός και τραγουδιστής. Μεγάλωσε στην Αθήνα, σε ένα περιβάλλον με έντονα μουσικά ερεθίσματα και ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία παίζοντας κιθάρα. Τα τελευταία 3 χρόνια γράφει μουσική και στίχους, ενώ φέτος πειραματίζεται με τον ήχο του και την παραγωγή.

Spotify | YouTube | Instagram | Facebook


Tracks:

1. Screens
2. Everybody is Dreaming in Radio Silence
3. Bloom Anyways
4. No Romance

Συντελεστές

Παραγωγή: Πλάτων Ρεσάικος
Στίχοι – Μουσική: Πλάτων Ρεσάικος
Μίξη: Παναγιώτης Παρασκευαίδης -ΑUX Studios
Mastering: Νάσος Νομικός – VU Productions
Artwork: Δημήτρης Πολύζος
Artwork edit: Αναστασία Πριντζίου
Φωτογραφία : Πέγκυ Θεοδωρογιάννη


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6115 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top