Τέταρτο

CARναβαλική τσάρκα στους δρόμους της Πάτρας


Το Πατρινό Καρναβάλι ξεκινάει και η Καρναβαλική ομάδα «Του Χρόνου Μπούλες» μαζί με πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού πιάνουν το τιμόνι για να το υποδεχτούν με μια CARναβαλική τσάρκα στους δρόμους της Πάτρας, μία αυτοκινητοπομπή γεμάτη από κέφι, χρώματα και μουσική. Μένουμε ασφαλείς – Μένουμε μέσα στο αυτοκίνητο.

Τηρώντας όλα τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω κορονοϊού, στόχος των διοργανωτών είναι να δημιουργήσουν ένα ποτάμι από καρναβαλοχρώματα και καρναβαλοζωή που θα «πνίξει» τη μιζέρια της πανδημίας και θα φέρει το Καρναβάλι της Πάτρας και πάλι στον θρόνο του. Στις καρδιές μας.

«Φρένο γκάζι μουσική τη ζωούλα μας φυλάει η φωνή του εκφωνητή…»

Μπροστάρης το λεοφορειάκι της χαράς, μέσα στο οποίο θα στηθεί το στούντιο του Μπούλα Radio οι DJs Στέλιος Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Γεωργίου και Παναγιώτης Κολλιόπουλος θα παίζουν live και το πρόγραμμα θα αναμεταδίδεται ταυτόχρονα από την ΕΡΑ Πάτρας στους 92,5 για να μπορούμε να ακούμε όλοι μέσα στα αυτοκίνητα μας.

Παρουσιαστές-σχολιαστές της βραδιάς θα είναι ο Τζίμης Πολίτης και η Κατερίνα Τσουκαλά.

Live θα αναμεταδίδει με ήχο αλλά και εικόνα με livestreaming από την Carnaβαλότσαρκα και το κανάλι μας στο mix cloud

Το ραντεβού μας;

Σημαδιακό. Στις 17.01’ Σάββατο 22 Ιανουαρίου. Μην αργήσετε λεπτό. Μας περιμένει το ταξίδι. Μας περιμένει το Καρναβάλι.Το Καρναβάλι που αγαπάμε.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων της CARναβαλότσαρκας καθώς και οι επιβάτες να προσέλθουν  στο πάρκινγκ του κολυμβητηρίου του ΝΟΠ, στην Ακτή Δυμαίων»

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί.

17:01’ ξεκινάμε!

Βάζουμε και πάλι μπρος τις μηχανές του Πατρινού Καρναβαλιού

Σιγά σιγά, με υπομονή και απόλυτη προσοχή!

Οδηγίες:

– Δώσε τον απαραίτητο CARναβαλικό τόνο στο αμάξι σου, ξέρεις εσύ… κορδέλες, φωτάκια, σημαίες, καπέλα…

– Άνοιξε τις ντουλάπες με τα Καρναβαλικά και αφού πρώτα πάρεις μια βαθιά τζούρα, βάλε αυτά που δυό χρόνια τώρα περιμένουν στα σκοτάδια…

– Φεύγοντας μην ξεχάσεις την απαραίτητη ιατρική μάσκα

– Τηρούμε απόλυτα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα Covid-19

– παρκάρουμε με τάξη και συνεργαζόμαστε στις υποδείξεις των εθελοντών μας που θα μας βοηθήσουν να έχουμε μια ομαλή διεξαγωγή

– μετά την έναρξη της πομπής ακολουθούμε τον μπροστινό μας (στοιχισμένοι σε μία λωρίδα) και αφήνουμε ΠΑΝΤΑ την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας ελεύθερη για να μην εμποδίζουμε την κυκλοφορία

– δεν προσπερνάμε μεταξύ μας

– ακούμε και ακολουθούμε τις οδηγίες που θα μας δίνονται από το ραδιόφωνο

– αν κάποιος θέλει να έρθει μαζί μας αργότερα, μέσω του ραδιοφώνου (ΕΡΑ Πάτρας στους 92,5) σε τακτά διαστήματα, θα ανακοινώνεται το εκάστοτε σημείο το οποίο θα προσεγγίζουμε

– η οργανωτική ομάδα διατηρεί κάθε επιφύλαξη για οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο

– Πάρτε μαζί με την παρέα σας την καλύτερη διάθεση σας, αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα και τις έγνοιες.

– Επιβιβαστείτε και βάλτε μπρος για το Πατρινό Καρναβάλι 2022

Είστε έτοιμοι; Φύγαμεεεεε…..


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9997 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top