Τέταρτο

Χόλι Μίλερ «Δεν μπορώ να σου πω αντίο»


Ο Τζόελ φοβάται το μέλλον.Από μικρό παιδί τον στοιχειώνουν τα όνειρά του για τους αγαπημένους του. Βλέπει όσα πρόκειται να συμβούν στο μέλλον – καλά και άσχημα. Ο μόνος τρόπος να σταματήσει αυτό είναι να μην αφήσει κανέναν να τον πλησιάσει ξανά.

Η Κάλι δεν μπορεί να ξεχάσει το παρελθόν. Από τότε που πέθανε η καλύτερή της φίλη, η Κάλι νιώθει ότι χάνει τον εαυτό της. Ξέρει ότι πρέπει να αλλάξει και να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Και οι δύο έχουν αφήσει τη ζωή να τους προσπεράσει. Όμως, από την πρώτη στιγμή που τα βλέμματά τους συναντιούνται ξεκινά κάτι που θα τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του. Εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και μοιράζονται τα πάντα. Μπορούν να ελπίζουν και να κάνουν σχέδια ξανά.

Ώσπου ο Τζόελ βλέπει στο όνειρό του τι θα συμβεί στο μέλλον. Θα ζούσες μια αγάπη αν ήξερες την πορεία που θα ακολουθούσε;

Η Χόλι Μίλερ μεγάλωσε στο Μπέντ­φορντσιρ της Αγγλίας. Η αγάπη της για το διάβασμα, είναι βιβλιοφάγος από μικρή, πολύ γρήγορα έγινε πάθος για τη συγγραφή και από νεαρή ηλικία γέμιζε σημειωματάρια και σκληρούς δίσκους με τις ιστο­ρίες που έπλαθε. Σπούδασε δημιουργική γραφή στο πανεπιστήμιο και εργάστηκε ως διορ­θώτρια και κειμενογράφος. Το Δεν μπορώ να σου πω αντίο εκδόθηκε το 2020 και είναι το πρώτο της μυθιστόρημα. Ζει στο Νόρφολκ με τον σύντροφό της και τον σκύλο τους, ένα μπόρντερ κόλεϊ. Επί του παρόντος, διορ­θώνει το δεύτερο μυθιστόρημά της και έχει ξεκινήσει να γράφει το τρίτο.

«Δεν μπορώ να σου πω αντίο» (The sight of you) | Συγγραφέας: Χόλι Μίλερ | Μετάφραση: Ντόρα Δαρβίρη| Ημερομηνία έκδοσης: 01/04/2021 | Σελίδες: 540 | Διαστάσεις 14 × 20,5 | Εκδόσεις Μίνωας | Διαβάστε ένα δείγμα


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10244 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top