Χριστόφορος Ζαραλίκος «1821-2021, 200 Χρόνια Δανεικά» στην Πάτρα
Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος συναντά για δεύτερη φορά την «καυστική» πένα του Πιτσιρίκου και μας παρουσιάζουν την νέα Stand Up Comedy παράσταση «200 Χρόνια Δανεικά» την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 21:00 στον Πολυχώρο Apotheosis.
Ο Πιτσιρίκος και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν πατριωτικό παρών στους εορτασμούς για τα διακόσια χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και αποφάσισαν να γράψουν την παράσταση με τίτλο «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά». Βάζοντας τον πήχη ψηλά φιλοδοξούν να προσφέρουν περισσότερο γέλιο απ’ ότι οι επίσημες εκδηλώσεις του κράτους, σχεδόν αδύνατο σύμφωνα με ειδικούς εορτοσιολόγους.
Στην απρόβλεπτη και προκλητική Stand Up Comedy παράσταση θα υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα.
Συντελεστές
Κείμενο: Πιτσιρίκος – Χριστόφορος Ζαραλίκος
Ηχοληψία – video – προβολές: Άρης Πρόδρομος
Στην παράσταση συμμετέχουν: μέλη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
Εταιρία παραγωγής: TMR Entertainment group
Πληροφορίες
Ημέρα: Παρασκευή 18 Μαρτίου
Έναρξη: 21:00
Διάρκεια: 90 λεπτά
Τόπος: Lunar Space Patra’s (Πολυχώρος Apotheosis), Ηρώων Πολυτεχνείου & Αιγύπτου, Πάτρα
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω www.hahcomedy.com & viva.gr
Πληροφορίες: Τηλ.: 2114185217
Ο χώρος λειτουργεί ως covidfree