Τέταρτο
48 Προβολές

Χριστουγεννιάτικος στολισμός από το Δήμο Πατρέων στα νοσοκομεία της πόλης
Ο Δήμος Πατρέων θέλοντας να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και λίγο γιορτινό χρώμα μέσα στην ωμή πραγματικότητα της πανδημίας covid -19, σε συνεννόηση με τις διοικήσεις του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίον, του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» και του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων, θα προχωρήσει σε χριστουγεννιάτικο στολισμό των εξωτερικών χώρων των τριών νοσοκομείων, με κατασκευές και συνθέσεις που δημιουργούν οι εργαζόμενοι στο Δήμο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Ο Δήμος Πατρέων είναι σταθερά στο πλευρό των ασθενών, των γιατρών, των νοσηλευτών που δίνουν μεγάλο αγώνα, στο πλευρό του λαού που δοκιμάζεται.

Ο Δήμος εξακολουθεί να απαιτεί από την κυβέρνηση να ενισχυθούν άμεσα τα δημόσια νοσοκομεία με κλίνες ΜΕΘ και με μόνιμο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για την προστασία της υγείας του λαού.

Απαιτεί επίσης μέτρα στήριξης των εργαζομένων, των άνεργων, των επαγγελματιών που πλήττονται λόγω της πανδημίας και εξαιτίας των πολιτικών που εφαρμόζονται».


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6159 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top