Τέταρτο

Circus Caravan – Νέο βίντεο για το τραγούδι τους Cabo da RocaΟι Circus Caravan παρουσιάζουν το νέο τους στοπ μόσιον βίντεο για το τραγούδι τους Cabo da Roca, δημοσιευμένο στο youtube από το κανάλι του Κασετόφωνου. Το Cabo da Roca γράφτηκε μετά από ένα ταξίδι του συγκροτήματος στην Πορτογαλία. Εκεί βρίσκεται το ομώνυμο ακρωτήρι, απομονωμένο από το χρόνο και τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η ψυχή του επισκέπτη γαληνεύει, σημασία όμως έχει φεύγοντας, το Cabo da Roca να μη μείνει φωτογραφία αλλά βίωμα.

Το βίντεο είναι δημιουργία της Μαρίας Λιβανά και του Αλέξη Λαγκαδίτη, τραγουδιστή των Circus Caravan. Έμπνευση γι’ αυτό αποτέλεσε το αντίστοιχο σκίτσο του Βασίλη Κυρίτση από το artwork του δίσκου.

Το Cabo da Roca είναι το 6ο κομμάτι από το δίσκο Scattered Sketches, που κυκλοφόρησε το Μάιο του 2020.

Περισσότερες πληροφορίες για τους Circus Caravan μπορείτε να βρείτε στις σελίδες τους: Facebook | YouTube | InstagramBandcamp

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7381 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Back to Top