Τέταρτο

Crowdfunding καμπάνια για το mini-film «Η Παραγγελία στο 10»


Ο Γιώργος Πατεράκης και το String Theory ξεκίνησαν καμπάνια πληθοχρηματοδότησης (crowdfunding) με σκοπό την υλοποίηση μιας πολύ μικρού μήκους ταινίας βασισμένης πάνω στο εξωπραγματικό και τόσο ρεαλιστικό κομμάτι της Παραγγελίας στο 10’.

Η τετράφωνη αυτή πολυρυθμική σύνθεση-ωδή στην αρχετυπική παραγγελία σε μια χασαποταβέρνα, ενέπνευσε πολλούς εξαιρετικούς ανθρώπους , να φτιάξουν ένα πολύ μικρό σε διάρκεια ταινιάκι που επιδιώκει να φέρει τις οικείες εικόνες του ομαδικού γεύματος σε ένα πλαίσιο φαντασιακό, χρησιμοποιώντας την αισθητική έργων της Αναγέννησης και του Μπαρόκ και δίνοντας πρόσβαση στις κρυφές στιγμές και δράσεις που συμβαίνουν σε ένα δείπνο και δεν μπορούν να αποτυπωθούν εξ ολοκλήρου σε έναν πίνακα.

Το συνολικό ποσό εκτιμάται στα 2.700 ευρώ ενώ ο προϋπολογισμός του έργου περιλαμβάνει τη μίσθωση του απαραίτητου εξοπλισμού και την εξασφάλιση των σκηνικών στοιχείων και αντικειμένων. Η υγειονομική ασφάλεια μέσα στην πανδημία του SARS CoV2 είναι μία πρόκληση που εκτοξεύει το κόστος, ενώ παράλληλα και ευρύτερα έχει υψώσει σημαντικά εμπόδια μπροστά στην καλλιτεχνική δημιουργία.

Η συλλογική προσπάθεια των επαγγελματιών και ερασιτεχνών που έχουν συναντηθεί, στηρίζεται κυρίως στην εθελοντική συμμετοχή με κίνητρο τη δημιουργική αλληλεπίδραση και την εκτίμηση απέναντι στην ομάδα του String Theory, που χορταίνει τα μυαλά και τις καρδιές μας μέσα από τις δράσεις και τα έργα της.

Μπορείτε να ενισχύσετε το εγχείρημα μέσω PayPal  εδώ. Ή με τραπεζική κατάθεση εδώ: ΙΒΑΝ: GR0502606560000230100512081 Eurobank / EVANGELIA LAFKA (η τραγουδίστρια-ταμίας που ίσως πάρει τα λεφτά και φύγει για Χαβάη)

Ή ακόμα αγοράζοντας το άλμπουμ εδώ. Εδώ μπορείτε να ακούσετε το περί ου ο λόγος κομμάτι που θα εικονοποιηθεί με βοήθειά σας:

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7669 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

  

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Back to Top