tetartopress

Death Before Dishonor Live στο An Club

Death Before Dishonor

Death Before Dishonor


Οι Death Before Dishonor έρχονται στην Αθήνα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, όπου για ακόμα μια φορά, θα βάλουν φωτιά στο pit με τα riffs τους και θα μοιραστούν το μικρόφωνο με παλιούς και νέους φίλους, σε singalong ‘περιπέτειες’ (…όταν ο Bryan δίνει το μικρόφωνο κάποιος τρέχει εύκολα να το πιάσει, δύσκολα όμως φεύγει απο το pile-on. A life time experience of real hardcore gig). Μία μοναδική ζωντανή εμπειρία στον ήχο του Boston hardcore. Special guests: Black Mamba και Final Daze.

Βοστώνη- Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη- Βοστώνη, οι δύο κυρίαρχες πόλεις στη hardcore punk σκηνή της Ανατολικής ακτής των ΗΠΑ, πόλεις που διαμόρφωσαν τη συγκεκριμένη μουσική στη μορφή που είναι σήμερα.

Από τη σκηνή της Βοστώνης πολλά είναι τα συγκροτήματα που έχουν ξεχωρίσει και έχουν γράψει τη δική τους ιδιαίτερη ιστορία.

Από τους American Nightmare, Gang Green, The Hope Conspiracy, Bane, DYS, Ten Yard Fight ως τους SSD, Slapshot, Blood for Blood και φυσικά τους Death Before Dishonor.

Οι DBD είναι παλιοί γνώριμοι στο ελληνικό κοινό από τα live που έχουν δώσει στο παρελθόν.

Οι Death Before Dishonor ξεκίνησαν το 2000. Ένα χρόνο μετά είχαν έτοιμο το “Wartime”(demo). To 2002 ηχογραφούν το “True Till Death” στη Spook City.

Σειρά είχε το 2005 το “Friends, Family, Forever” στην Bridge 9, που επρόκειτο να κάνει γνωστούς τους Death Before Dishonor στο ευρύτερο κοινό κυρίως της Ευρώπης. Ακολούθησαν το 7” split με τους Black Friday ’29 (Bridge 9, 2006) και το 7’’ “Break Through It All” (Bridge 9, 2007) καθώς και τα full length “Count Me In” (Bridge 9, 2007) και “ Better Ways To Die” (Bridge 9, 2009).

Μετά από πληθώρα εμφανίσεων σε festivals και συμμετοχή σε διάφορα  tours (άλλοτε ως support band και άλλοτε ως headliners), επιστρέφουν στη δισκογραφική δουλειά το 2019, με το full length “Unfinished Business” (Bridge 9).

Οι Death Before Dishonor συνδυάζουν στον ήχο τους το βαρύ beatdown hardcore με τα working class singlalong των Dropkick Murphys (η punk rock σκηνή της Βοστώνης δύσκολα ξεχνά τις κοινωνικές της καταβολές…), τα riffs των Slayer και, τέλος, το πιο σκληρό punk rock edge των Rancid.

Ένας πραγματικά βοστωνέζικος hardcore punk ήχος.


Πληροφορίες

 

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

Πόρτες: 21.00

Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ (προπώληση), 22 ευρώ (ταμείο).

Σημεία προπώλησης:

Προπώληση: OldSchool (Σολωμού 13-15) | Rhythm Records: Εμ. Μπενάκη 74, Αθήνα | Full moon (Νορμάνου 7, Μοναστηράκι και Θεμιστοκλέους 42, Εξάρχεια) | Full Moon – Θεμιστοκλέους 42, Εξάρχεια

An Club Σολωμού 13-15, Εξάρχεια | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map | facebook | instagram | facebook event

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Κώστας Πελετίδης: Όλη η παραλιακή ζώνη στην Πάτρα θα αλλάξει όψη

Κώστας Πελετίδης: Όλη η παραλιακή ζώνη στην Πάτρα θα αλλάξει όψη

Τους χώρους των δύο νέων πάρκων με τις ελιές, που δημιουργεί ο Δήμος στην Παραλία Πατρών (πλησίον του Κοιμητηρίου και ...
ΣΕΡΕΤΕ

ΣΕΡΕΤΕ Αχαΐας: Όχι άλλοι νεκροί στο βωμό του κέρδους

Κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων στην Έρευνα και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΣΕΡΕΤΕ) Αχαΐας σε συλλαλητήριο το Σάββατο 1 Απριλίου στις 12:00 στην ...
Parnassius apollo

Apollo-Εθελοντικό πρόγραμμα βιοπαρακολούθησης των πεταλούδων της Ελλάδας

Η βιοπαρακολούθηση των πεταλούδων είναι μια μέθοδος καταγραφής  από εθελοντές,  με στόχο κυρίως τη δημιουργία ψηφιακής βάσης δεδομένων πεταλούδων, την ...
Απελευθέρωση Αμμοδρόμου στη νήσο Χρυσή

Απελευθέρωση Αμμοδρόμου στη νήσο Χρυσή

Ο Αμμοδρόμος (Cursorius cursorius), είναι πουλί της Σαχάρας με σπάνιες εμφανίσεις στην Ευρώπη. Ο πρωταγωνιστής του βίντεο, βρέθηκε παρασυρμένος από ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 12926 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top